základní skupiny - skupina K, 4. kolo
02.11.2017 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - OGC Nice 1:0

Další výhru v řadě má Lazio, což zároveň znamená jistotu postupu do další fáze. Biancocelesti tentokrát góly hodně šetřili a vlastně se nedokázali ani jednou prosadit. Jedinou branku si hosté vstřelili sami a to v nejméně vhodný okamžik, ve druhé minutě nastaveného času. Oním smolařem byl Maxime Le Marchand.

Lazio pod vedením Simone Inzaghiho šlape jako hodinky a vyhrává takřka všude, kde se dá. Parádní formu má i v Evropské lize, kde neprohrálo a teď si brousilo zuby na bronzový tým uplynulého ročníku Ligue 1 OGC Nice.

Kdo očekával dominantní výkon Lazia, ten byl asi zklamán. Větší procento držení míče mělo Nice, což na druhou stranu k žádnému ohrožení brankáře Strakoshy nevedlo. V podstatě jedinou vážnější šanci prvního poločasu mělo Lazio, ale halfvolej v podání Marušiče beztak brankou neskončila.

Ani po změně stran se žádný ofenzivní koncert nekonal. Utkání scházelo tempo, oba celky nechtěly udělat chybu a s bodem by byly spokojeny. Jenomže přišel nastavený čas a velký šok pro hosty. Ve druhé minutě nastavení rozehrál Luis Alberto rohový kop a nešťastník Maxime Le Marchand si po smolném odrazu vstřelil hlavou vlastní gól. Laziu tedy nakonec spadlo vítězství do klína a krom toho i jistý postup do další fáze. Francouzský celek bude muset ještě bojovat, ale i navzdory porážce má situaci ve svých rukou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio me prvni polocas velmi zklamalo. Myslel jsem, ze budou hru ovladat vic K tomu jeste aktivita dopredu taky zklamani.

Reagovat
Pipo123

Veď šetrili polovicu základnej zostavy, stačil im bod k postupu, v lige hraje to najsilnejšie, v EL náhradníci a stačilo to na 12 bodov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele