základní skupiny - skupina K, 1. kolo
14.09.2017 21:05 CET
2 : 3
(1:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - SS Lazio 2:3

Vitesse doma nad Laziem dvakrát vedlo, ale nakonec nemá ani bod. Biancocelesti potvrdili výbornou formu z ligy a proti Nizozemcům dokonali obrat. Stadion Gelredome v Arnhemu byl svědkem pěti gólů.

Skvělou formu si ze Serie A přenesl Luis Alberto, jenž byl v úvodu utkání hodně vidět a jeho hlavička uvnitř pokutového území měla gólové parametry. Bohužel pro Lazio skončila těsně vedle. Vitesse prakticky udeřilo hned z první vážnější šance. Rašica poslal na malé vápno učebnicovou přihrávku a osmadvacetiletý Tim Matavž vsítil gól. Nic dalšího první poločas nenabídl a Simone Inzaghi odcházel do šaten nespokojený.

Lazio po změně stran vykázalo zlepšení a brzy srovnalo stav. Po závaru a sérii odrazů se dostal ke střele Marco Parolo a golman Pasveer v domění, že jde balón vedle zůstal stát, Parolo se však trefil přesně k tyči. Ale Lazio se z vyrovnání dlouho neradovalo. Po dalším centru z prava se tentokrát prosadil Bryan Linssen a Vitesse znovu vedlo.

Ani tento stav neměl dlouhého trvání, protože po přihrávce Caiceda uklidil balón k tyči kanonýr Ciro immobile. Italský celek cítil, že dochází na lámání chleba a čtvrthodinu před konce vsítil gól na 3:2. Alessandra Murgiu naháněla defenzíva Vitesse marně a hostující hráč zkušeně překonal Pasveera potřetí. Inzaghiho svěřenci už vedení nepustili a získali první tři body do tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Theft90

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele