základní skupiny - skupina C, 2. kolo
28.09.2017 21:05 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Ludogorec Razgrad - TSG Hoffenheim 2:1

Český obránce Pavel Kadeřábek vstřelil v Bulharsku jedinou branku Hoffenheimu, ale ani ta na premiérové body v Evropské lize nestačila. Úplně stejným poměrem jako naposledy Braze podlehl také Ludogorci, jenž dokázal nepříznivý stav otočit. Po přestávce totiž srovnával Svetoslav Djakov a osmnáct minut před koncem se prosadil též Jody Lukoki.

Ne že by hostující kouč Julian Nagelsmann už předem skládal zbraně, ovšem absence hned devíti zraněných hráčů a lepení sestavy jako kousky mozaiky možná nakonec udělaly své. Vůbec poprvé do základu se tak letos dostal mladý Stefan Posch, na lavičce pak seděli devatenáctiletí Justin Hoogma, Meris Skenderovič a Robin Hack.

Razgradský celek naopak mohl počítat s prakticky kompletní složením, jenže vstup do utkání se mu vůbec, ale vůbec nezdařil. Totálně totiž zaspala levá strana defenzívy, Uth vnikl do šestnáctky a přihrával do brankového území na rozeběhnutého Kadeřábka, a ten z blízkosti neměl jediný problém překonat bezmocného gólmana Brouna.

Dlouho se z téhle studené sprchy nedokázali domácí usušit. Po čtvrthodině hry přitom pro ně mohlo být ještě hůře, jelikož se Uth ocitl ve velmi dobré možnosti, ale nakonec před ním do bezpečí ukopl míč vracející se Plastun. Až v 19. minutě se podařilo zahrozit také bulharskému vládci, jenže Andrianantenaina selhal v koncovce a trestuhodně z blízkosti střílel mimo.

Jinak však Ludogorec i nadále působil v ofenzívě trošku bezradným dojmem. Až v závěru poločasu se do další příležitost propracoval Natanael Pimienta, nicméně jeho dělovku levačku zpoza vápna stačil gólman Baumann vyrazit. Jak dobře Hoffenheim vstoupil do dějství prvního, tak stejně si pokazil reputaci na začátku toho druhého.

Djakov se dostal k odraženému balónu a zhruba z dvaceti pěti metrů ostře vypálil z halfvoleje, a jeho pumelice nakonec zaplachtila za záda Baumanna. V 68. minutě předvedl Broun fantastický zákrok proti Ruppově pokusu, a naopak na druhé straně domácí rozhodli o svém vítězství, jelikož Lukokiho parádní střela zaplachtila do vzdálenější šibenice.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Verim ze vyhrajeme. Nemci maji EL v p... tip 2:1

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Verim ze ikdyz mame jednu z nejtezsich skupin postoupime

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
EverlastD

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoliv prijede do Razgradu bude to mit tezke

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se tě zeptat, zkama přesně jseš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z Bulharska. Mame pouze jeden tym , ktery stoji za neco.

Vim ze tech Bulharu tam.moc neni ale napr v Sachtaru je uplne to samy v City take. To je dnes proste trend. Hlavne ze sbiraji bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

tsg nic moc teda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele