základní skupiny - skupina C, 4. kolo
02.11.2017 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Ludogorec Razgrad - SC Braga 1:1

Pouhých sedm minut dělilo Ludogorec od jistého postupu do jarního play-off Evropské ligy. Kdyby nad Bragou zvítězil, a jako že se mu podařilo dostat se do vedení zásluhou Marcelinha, mohl by definitivně slavit dvě kola před koncem základních skupin. Jenže jeho soupeře v závěru dokázal zachránit svou trefou Fransérgio.

Celkem jedenáct Brazilců nastoupilo v duelu před dvěma týdny v Portugalsku na obou stranách. A v odvetě tomu bylo stejně tak, byť nyní měli v tomto ohledu menší převahu hosté. Právě rodáci z této jihoamerické země měli ve finále rozhodující slovo. Postarali se totiž ve druhém poločase o obě branky, které rozhodly o konečném nerozhodném rezultátu.

Domácí byli v první půli o něco aktivnějším mužstvem, už ve 4. minutě se do vyložené pozice propracoval Misidjan, jenže zakončení mu tolik nevyšlo, a tak míč pokryl brankář Matheus. Ve 21. minutě bylo v pokutovém území Bragy hodně rušno po standardce Marcelinha, každopádně Natanael Pimienta následně vybojoval jen rohový kop.

Ve 33. minutě se snažil zakončovat Lukoki, jenže svou hlavičku nasměroval jen vedle, a levačkou o pár chvil později zamířil rovněž mimo jeho spoluhráč Misidjan. Druhý jmenovaný pět minut před obrátkou znovu mohl zaúřadovat, dobře si totiž posunul míč na levé straně do volného prostoru, avšak jeho pokus stačil zlikvidovat Matheus.

Ani ve druhém dějství se portugalský celek směrem dopředu nijak výrazně nezlepšil, a ačkoli Danilo Barbosa mohl ve 47. minutě skórovat z přímého kopu, leč netrefil kýžené zařízení, a vůbec poprvé ohrozil gólmana Brouna svou střelou Bruno Xadas o minutu později, příliš to nevypadlo, že by v Razgradu chtěl vehementně získat všechny body.

Ludogorec následně udeřil vlastně z ničeho nic v 68. minutě. Po rohovém kopu sice hlavičku Wandersona zastavil Matheus, balón ale předložil pouze k nohám Marcelinha, jenž se z dorážky snadno prosadil. Braga však stačila ještě v 83. minutě vyrovnat, po centru Paulinha z levé strany si totiž na zadní tyči naskočil skórující Fransérgio.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme si pro postup 2:1

Reagovat
EverlastD

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele