základní skupiny - skupina F, 4. kolo
02.11.2017 19:00 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
RZD Arena, Moskva

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Sheriff Tiraspol 1:2

O velké překvapení se v mrazivé Moskvě postaral Šeriff Tiraspol, který obral vedoucí tým ruské ligy o všechny body. Lokomotivu nebylo nic platné, že se jako první dostal zásluhou Jeffersona Farfána do vedení, když Šeriff dvěma brankami otočil. Nutno podotknout, že výhra Moldavanů byla zasloužená, Šeriff měl zejména ve druhém poločase spoustu příležitostí.

Konečný výsledek určitě nepotěšil Kodaň a samozřejmě i Fastav Zlín, pro který je to citelná rána ve hře o lepší umístění ve skupině. Lokomotiv měl už v úvodních minutách rozpačitý začátek a spíše tvořil Šeriff, přesto se aktuálně nejlepší tým ruské nejvyšší soutěže dostal jako první do vedení. Alexej Mirančuk táhl rychlý brejk, přihrávkou vysunul dobře známého Jeffersona Farfána, který z úhlu procedil balón do sítě.

Vše tedy nasvědčovalo tomu, že si Lokomotiv půjde za důležitým vítězstvím, které by ho posunulo blíže postupu. Jednobrankový náskok domácí výběr hodně uchlácholil a Šeriff byl čím dál smělejší. Lokomotiv také musel řešit zranění svého brankáře Guilhermeho Marinata, který musel v průběhu prvního poločasu přenechat své místo náhradníkovi Nikitu Medveděvovi.

Jak už bylo zmíněno, Šeriff začínal být hodně nebezpečný a první důrazné varování přišlo ve 38. minutě, kdy Racu dokonce rozvlnil síť, ovšem pro hru rukou nebyl gól uznán. Hostům to nemuselo zas tolik vadit, protože za chvíli dostal do šestnáctky balón Badibanga a z úhlu ho nekompromisně poslal do šibenice.

Poločasový výsledek 1:1 mohl domácím stěží vyhovovat. Lokomotiv se ale vůbec nemohl dostat do tempa a když se v 58. minutě zpoza vápna prosadil Josip Brezovec, bylo s ruským lídrem zle. Šeriff nejenže dokázal výsledek otočit, ale ještě měl po zbytek druhého poločasu navrch. Proti Leitemu skvěle zasáhl Medveděv a náhradní brankář se blýskl i proti Badibangovi. Lokomotiv nic vymyslet nedokázal a doma s Šeriffem senzačně prohrál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady to vymalovali rovnou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele