1/16 finále - 1. zápasy
13.02.2018 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Crvena Zvezda - CSKA Moskva 0:0

Otevřené zůstávají šance Crvene Zvezdy a CSKA Moskva na postup do osmifinále Evropské ligy. Srbský klub hostil ruského soupeře netradičně už v úterý a diváci čekali na branku marně...

Duel nepřinesl žádnou ofenzivní smršť a po oťukávacích minutách se jako první o slovo přihlásili hosté. V desáté minutě se v pokutovém území pěkně uvolnil Vitinho, svou akci ovšem znehodnotil nedůrazným zakončením přímo do rukavic Borjana.

Na druhé straně fauloval Vasilij Berezuckij, inkasoval žlutou kartu a nabídl domácím standardní situaci ze zajímavé pozice, odpovědnost na sebe vzal Ben Nabouhane a nemířil špatně, Akinfejev přesto jeho pokus jen zkontroloval pohledem.

V první půli se hrálo především v okolí půlící čáry a na největší šanci se čekalo až do 36. minuty. Po rychlém brejku postupoval sám Radonjić a doplatil na špatné umístění střely, Akinfejev jeho pokus vyrazil a následnou dorážku následně srazil na rohový kop jeden z vracejících se obránců.

Nezáživnou podívanou prvního poločasu ukončil až vysvobozující hvizd rozhodčího Raczkowskiho. Znudění fanoušci se následně bavili po svém, hostující příznivci se o přestávce rozehřáli několika pyrotechnickými pomůckami a začátek druhé půle musel být o několik minut odložen.

Akinfejev si v první části hry připsal jeden důležitý zákrok a krátce po návratu z kabin musel přidat další. Po rohovém kopu propadl míč až k Le Tallecovi a ten z první mířil přesně, pohotový ruský gólman ovšem vynikajícím způsobem zamezil ve změně skóre.

Po hodině hry zase musel sklonit hlavu Ben Nabouhane, po zajímavém centru z malého vápna vůbec netrefil bránu a podobně dopadla čtvrt hodiny před koncem i hlavička Krstičiće.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
Elliasson

Utkání začíná 13.2. v 18:00.

Reagovat
Seydou Doumbia

proč vlastně hrají již dnes?

Reagovat
Elliasson

To by mě zajímalo taky. Asi proto, aby mohli Grobari podpořit fans CSKA v kotli, jinak si to vysvětlit neumím.

Reagovat
Seydou Doumbia

Možná proto že Partizan hraje taky doma první zápas. Aby se ty dva kotle ještě ve měste nepozabíjeli.

Reagovat
Bandita_Harry

presne pre to

Reagovat
Seydou Doumbia

díky

Reagovat
Bandita_Harry

a ani nie ze v mesteale tie stadiony su hned vedla seba

Reagovat
penepi

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele