základní skupiny - skupina H, 1. kolo
14.09.2017 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Crvena Zvezda - BATE Borisov 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Crvenou Zvezdou Bělehrad a běloruským BATE Borisov. Přemožitel pražské Sparty šel v 54.minutě do vedení zásluhou Radonjiće, ale konečné slovo měl po perfektním centru Signěvič.

Na Maksimiru to byla velká událost, Crvena Zvezda se po delší době opět představila v základní skupině evropského poháru a také soupeř byl zajímavy - běloruský šampión BATE Borisov. První poločas ale příliš fotbalové krásy nepobral, oba celky se dopouštěly mnoha nepřesností. Největší šanci a vlastně jedinou v prvním poločase měl Ivanić, který po přihrávce Rodionova orazítkoval břevno!

Druhý poločas toho nabídl přeci jenom více a především začaly padat góly. V 54.minutě poslal balón na malé vápno Srnić a absolutně nehlídaný Nemanja Radonjić ho uklidil do sítě. BATE mohlo okamžitě odpověď, ale mělo velkou smůlu, Hardzjajčuk totiž trefil jen břevno. Branková konstrukce domácí zachránila podruhé.

BATE se ale nakonec dočkalo. V 72.minutě poslal Ivanić na malé vápno naprosto precizní centr a do vzduchu se nejvýše vyšrouboval Mikalaj Signěvič a Borjan byl bez šance! Zbytek zápasu už zase nic nenabídl a o vítězi nerozhodl ani pětiminutový nastavený čas. Crvena Zvezda tak remizovala s BATE Borisov 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EverlastD

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele