základní skupiny - skupina B, 4. kolo
02.11.2017 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

BSC Young Boys - Dynamo Kyjev 0:1

Dynamo Kyjev vyhrálo nejtěsnějším možným rozdílem v Bernu a slaví cenné tři body. Ty mu vystřelil jediný úspěšný střelec dnesního utkání, mladý záložník Vitalij Bujalskyj. Dynamo i díky tomuto výsledku zůstává na první příčce a tvoří si dost velký náskok, Young Boys jsou až třetí.

Už deset bodů má na kontě ukrajinský celek a tři z nich získal dnes večer. Jako první ale zahrozili domácí hráči, jmenovitě to byl Miralem Sulejmani se svou standardní situací. Po jeho dalším centru se na hranici šestnáctky pohotově opřel ze vzduchu do míče Christian Fassnacht, jeho rána ale zamířila nad bránu. Sulejmani byl ostatně velkým nebezpečím pro hosty a po další jeho krásné nahrávce byl na vzdálenější tyči úplně sám Kasim Nuhu. Jeho pokus podél brankové čáry mířil do pravého horního rohu brány, jenže pak se od tyče dostal zpět do hřiště.

Po úvodním, trochu zběsilém čase, se hra ustálila v boji o míč. Deset minut před koncem první půle Mykola Morozjuk rozehrál na levé straně rohový kop a jeho centr se snesl před bránu. Tam se snažil patou zakončit Júnior Moraes a překonaného Davida Vona Ballmoose zachránil na brankové čáře až pohotový Kevin Mbabu! Domácí pořádně bušili do svého soupeře až na konci první půle.

Djibril Sow se dostal po odvráceném míči ze standardní situace k pohotové střele zpoza šestnáctky a jeho pokus byl tečován. Následně se balon snášel mimo tyč a do ohně jej ještě vracel Jean-Pierre N'Samé, který však těsně minul vzdálenější pravou tyč. Miralem Sulejmani pak zakončil poločas střelou z úhlu, kterou však namířil jen do boční sítě brány!

Do druhé půle už se v bravách hostí vydal Artem Kravec a jeho osobnost se za chvíli projevila. Vitalij Bujalskij po přihrávce ze strany krásně narazil míč právě Artemovi Kravecovi, který mířil do vzdálenějšího rohu a jen těsně minul! Pak se velké chyby dopustil brankář Buščan, který malou domů zved ro rukavic a sudí musel pískat standardní situaci. Miralem Sulejmani však přízemní střelou těsně minul pravou tyč!

Hostující Júnior Moraes se po hodině hry pověsil do vzduchu na další krásný pas ze strany, ale brankář David Von Ballmoos se zaskvěl a jeho pokus parádně vyrazil hrudí! Ani dorážející Harmaš už nestačil míč správně nasměrovat. Domácí inkasovali první gól od Josipa Pivariće, ale jeho radost trvala jen chvíli, neboť byl pískán ofsajd.

Dvacet minut před koncem musel zasahovat brankář Buščan, protože Roger Assalé pravačkou napřáhl k prudké střele mířící pod břevno. A opět platilo klasické přísloví. Derlis González krásnou zpětnou přihrávkou z pravé strany našel volnějšího Vitalije Bujalskyho, který se nenechal připravit o míč a krásnou přízemní ranou jej poslal k tyči - 1:0.

Nebylo to ale vše, protože Djibril Sow poslal do šestnáctky z pravé strany krásný pas a brankář Buščan musel zasahovat. Stejně jako proti ráně Kasima Nuhy, který dělovkou málem skóroval! Young Boys drtili svého soupeře a poslední slovo měl Nicolas Moumi Ngamaleu, který tvrdě pálil s pomocí teče jen těsně nad bránu!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
EverlastD

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele