základní skupiny - skupina I, 4. kolo
03.11.2016 21:05 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Schalke 04 - FK Krasnodar 2:0

Do zápasu Schalke s Krasnodarem vstoupili lépe hosté. Ve třiadvacáté minutě mohl jít ruský celek do vedení, když se po chybě kapitána Königsblauen Benedikta Höwedese dostal do obrovské šance Laborde, ale ani z první střely, ani z následné dorážky Fährmanna v brance Nulačtyřek nepřekonal.

Dle známého hesla o nevstřelené a následné inkasované brance se na opačné straně o sto dvacet sekund později prosadili domácí. První gól německého mužstva v tomto utkání vstřelil Júnior Caicara, jenž dostal ideální balon na zadní tyč a rozradostnil domácí fanoušky.

O pět minut později měli příznivci pátého týmu loňského bundesligového ročníku důvodů ke štěstí ještě o něco více. Už na 2:0 totiž zvyšoval Nabil Bentaleb, jenž se k míči dostal před prázdnou bránou po akci Konopljanky, jehož střelu Kricjuk v brance Krasnodaru nejprve vyrazil, avšak k jeho smůle jen právě před připraveného defenzivního záložníka Schalke.

Šanci na snížení měl Krasnodar ve čtyřicáté první minutě, když Joazinho poslal do vápna nadějný centr, k rozumnému zakončení, jenž by mohlo Fährmanna nějak ohrozit, se však v šestnáctce německého mužstva nikdo z hráčů hostí nedostal.

Ani po poločase se ruskému mužstvu nepodařilo vstřelit branku a Schalke tak navzdory nepříliš úspěšnému vstupu do sezony v Bundeslize v Evropské lize pokračuje v krasojízdě. Po čtyřech zápasech má plný počet dvanácti bodů a míří do jarního šestnáctifinále.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
pawelFCB

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele