základní skupiny - skupina H, 1. kolo
15.09.2016 21:05 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

SC Braga - KAA Gent 1:1

Ve skupině H si mezi sebou rozdělily body za remízu 1:1 celky Bragy a Gentu. Belgičané v Portugalsku brzy vedli famózním kopem Milićevicé, ale domácí ještě v prvním poločase srovnali, trefil se André Pinto. Ve druhém dějství pak oba týmy šance zahazovaly a skore už se nezměnilo.

Belgický celek vstoupil do utkání tím nejlepším možným způsobem a už v šesté minutě naložil se standardní situací dokonale. Danijel Milićević předvedl výborný přímý kop a golman domácích Magalhaes se natahoval marně. Domácí byli navíc po inkasované brance jako opaření a Gent nadále obléhal jejich branku. Nakonec Braze pomohla rovněž standardní situace. Ve 24.minutě Wilson Eduardo parádně odcentroval a André Pinto srovnal skóre. Pět minut před odchodem do šaten museli hosté kvůli zranění střídat, ze hřiště odešel Simon a nahradil ho Coulibaly a hned vzápětí domácí hosty pořádně zmáčkli.

Baiano z úhlu napálil balón na Rinneho, ten vyrazil a Pedro Santos nedokázal trefit odkrytou branku. Krátce na to ránu Bakiće opět zlikvidoval!

Ve druhém poločase byla k vidění celá řada zahozených šancí na obou stranách. Po Perbětově ráně mohl dorážet Coulibaly, po Milićevićově centru zase hlavičkoval těsně vedle Neto. Vedení na svojí stranu nestrhli ani domácí, jmenovitě hlavičkující Bakić a Wilson Eduardo, který spálil vyloženou šanci. Oba celky doslova odmítaly vyhrát a skóre se tak nakonec už nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele