základní skupiny - skupina J, 3. kolo
20.10.2016 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Qarabağ Ağdam - PAOK Soluň 2:0

Qarabağ na své půdě v Baku porazil hosty ze Soluně poměrem 2:0, přičemž obě trefy si nechal až na druhou půli. Po prvním zásahu Daniho Quintany sice ještě hosté živili naději na body, ale tu jim definitivně sebral Rahid Ämirquliyev gólem před koncem.

První minuty moc pohledné akce nenabídly, vlastně se nic moc nedělo a kromě dvou ošetřování jsme se mnoha akcí nedočkali. Muarem se dostal do zajímavé příležitosti po centru ze strany, ale před brankářem neuvěřitelně selhal a nedokázal se prosadit. Skvělou šanci pak spálil Dino Ndlovu, který dokonce rozezvučel brankovou konstrukci za zády brankáře Panagiotise Glykose, ale gól z toho nebyl.

Domácí se sice snažili, jenže jejich snaha byla bezzubá a hosté velmi dobře bránili. Léo Matos našel v pokutovém území Jevhena Šachova, který kopem přes hlavu brankáře Šehiče moc nezaskočil a hlavně nepřekonal. Pět minut před koncem nepříliš záživné, i když bolestivé půle pro oba týmy, se zastřeloval Djalma Santos, jenže jeho projektil z více než dvaceti metrů skončil vedle tyče.

Po přestávce se sice změnily strany, ale aktivita hráčů nikoli. Stále to bylo nudné utkání, ve kterém převládala agresivita s následným ošetřováním hráčů, často se objevovala nervozita v kombinaci a nepřesnost. Až deset minut po přestávce se změnilo i skóre. Dani Quintana dostal perfektní pas od Maxima Medveděva a trefil se krásnou střelou po zemi přesně k tyči, kam brankář Glykos nedosáhl - 1:0 pro domácí tým.

Domácí to samozřejmě nabudilo a chtěli přidat další trefy. Penaltu se snažil vymodlit si střídající Biseswar, ale sudí mu na lep neskočil a rozpažil. Nepříjemnou střelu Léa Matose dokázal zablokovat Richard Almeida pohotovým zákrokem. A protože se hosté k ničemu moc neměli, byli za svou pasivitu potrestáni další trefou. Utkání definitivně rozhodl Rahid Ämirquliyev, který tři minuty před koncem zakončil rychlou akci přesnou ranou. Domácí se tak podle očekávání dokázali postarat svým fanouškům o příjemné chvíle.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

1:0 mohli by je pro Liberec sejmout doma na ně mají

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Kubajs delas si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele