1/16 finále - odvety
23.02.2017 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Osmanlispor doma propadl, Olympiakos vyhrál 3:0

Osmanlispor sice možná uhrál v Řecku skvělý výsledek, ale doma naprosto propadl a utkání nezvládl. Branky stříleli jen hosté, konkrétně se dvěma góly blýskl útočník Ansarifard a jednou trefou jej podpořil Elyounoussi.

Domácí Osmanlispor si z Řecka přivezl velmi nadějnou remízu 0:0 a chtěl stavět především na tom, že venku neinkasoval. I dnes jsme se dočkali silných sestav na obou stranách. V té domácí nechyběli Cürüksu, Procházka, Bifouma, Maher nebo Webo. Hosté zase spoléhali na mladého Itala mezi třemi tyčemi Lealiho, před nímž v poli nastoupili Botía, Cissokho, Fortunis nebo útočník Ansarifard.

Trochu s podivem hráli domácí moc zataženě a od prvních minut bylo lepším týmem řecké uskupení. Olympiakos si připsal první nebezpečné pokusy díky Fortunisově zakončení a ráně Martinse. Domácí fanoušci se dočkali vzrušení po akci, která skončila u Weba, jenže zkušený útočník centr nakonec tečoval jen těsně vedle tyče! Stejný hráč se málem prosadil o pár minut později, ale na poslední chvíli mu jeho pokus zablokoval brankář Nicola Leali.

Zkušený zakončovatel Webo se pokoušel technicky obstřelit brankáře Lealiho po třiceti minutách a jedné krátké narážečce. Jenže také tato střela mířila těsně vedle. Domácí potřebovali vstřelit branku a s blížícím se koncem první půle se stávali stále více nebezpečnými. Pět minut před koncem prvé půle spálil Webo dosud největší šanci, když se k němu odrazil míč po ráně Bifoumy, jenže Webo nepochopitelně před bránou zakončil hodně vysoko nad bránu!

Gól nepadl ani po spolupráci mezi domácím Maherem a Regattinem, protože druhý jmenovaný v dobré šanci opět selhal. A hosté trestali. Hned po návratu ze šaten se totiž dostali do překvapivého vedení. Po rohovém kopu se míč snesl ve vápně na hlavu Álvara Botíi, který jej posunul vedle sebe. Tam stál nebráněný Karim Ansarifard, který jej pohodlně usměrnil pod břevno domácí brány!

To byla hodně studená sprcha a velký zásah do nadějí domcího týmu. Ten však sympaticky nesložil zbraně. O deset minut později se málem stav opět měnil, jenže proti krásné ráně domácího Regattina se vytáhl brankář Nicola Leali! Krátce poté mohli lépe hrající hosté zvýšit, jenže Couto Sebá bránu minul i přesto, že měl před sebou jen domácího brankáře! Hostům to však příliš vadit nemohlo, protože dvacet minut před koncem se přeci jen dočkali druhé branky. Androutsos se vrhl s míčem do vápna a nacentroval na penaltu, kde špatně hlídaný Tarik Elyounoussi parádní rybičkou proměnil - 2:0.

Olympiakos byl nadále produktivnější a nechyblo mnoho, aby deset minut před koncem pojistil své vedení i postup. Fortunis s trochou štěstí odcentroval před bránu, kde našel Ansarifarda. Střelec první branky hostí ale tentokrát pálil jen do brankáře. Stejně jako Webo na opačné straně, který trefil jen Lealiho. Pět minut před koncem utkání Řekové definitivně nechali vypít domácím pohár hodně hořkého ouza až do dna. Sebovu ránu brankář Karčemarskas vyrazil jen před sebe, kde byl pohotový Karim Ansarifard - 3:0 pro hostující Řeky.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
EverlastD

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Stovky tureckých vlajek na kloubovým zápase.Vítejte v ordinaci doktora Erdogana.Už z toho názvu klubu mi je na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí vyletěli v suchým triku

Reagovat
zelda

Procházka nejhorší hráč zápasu

Reagovat
Mustang™

"I dnes jsme se dočkali silných sestav na obou stranách. V té domácí nechyběli Cürüksu, PROCHÁZKA, Bifouma, Maher nebo Webo."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele