základní skupiny - skupina C, 5. kolo
24.11.2016 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - 1. FSV Mainz 05 0:0

Důležitý zápas v boji o postup do další fáze Evropské ligy čekal ve čtvrtek večer na francouzské půdě na hráče Mohuče. Svěřenci Rogera Schmidta získali ze čtyř zápasů pouze pět bodů a jelikož už v odpoledních hodinách porazil belgický Anderlecht Qabalu a zajistil si tím postup z prvního místa, šlo souboj Saint-Étienne a FSV označit za bitvu o druhé místo. V ní pak vzhledem k předzápasovému náskoku Francouzů v počtu tří bodů a lepšímu skóre šlo označit výhru pro německý tým téměř jako povinnost.

Ani jedno z mužstvo ovšem k zápasu zvlášť ofenzivně nepřistoupilo a proto jsme si na první větší šanci utkání museli počkat až do čtyřicáté třetí minuty. Po faulu na ekvádorského kanonýra ve službách Mohuče Jhona Cordóbu zahrávali hosté přímý kop, jenž mířil do levého horního rohu branky domácích a Stéphane Ruffier v brance Saint-Étienne musel míč vyrazit na rohový kop.

Další šanci měli Schmidtovi svěřenci v padesáté minutě, když si dal Selnaes po nedorozumění s gólmanem málem vlastní gól, avšak Ruffier se s nenadálou situací popasoval skvěle a míč za svými zády nepřipustil. Příležitosti hostí, jenž by mohl vést ke třem bodům, pokračovaly. V sedmdesáté třetí minutě u toho byl Jhon Cordóba, jenž v dobré šanci v šestnátce hlavičkoval, avšak Ruffier potvrdil svou dnes skvělou formu a stav byl i nadále bezbrankový.

V osmdesáté druhé minutě se konečně ke slovu dostali i domácí, avšak Tannane trefil pouze tyč. Utkání tak skončilo remízou a oba týmy si připisují po bodu.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
pawelFCB

2:1

Reagovat
Langi

To dobre odchodili...skoda ze je Mainz nepotrestal...ta EL je cim dal vetsi hnuj prave diky temhle zapasum

Reagovat
Pyroman

Všichni věděli, že na postup stačí uhrát 0:0, tak to taky podle toho vypadalo. Nic víc se asi ani čekat nedalo, bez Beriče je útok totálně marný.

Reagovat
Langi

tak Arsenalu stačila ta remíza taky a nakonec z toho bylo 2-2 a vcelku pěknej zápas ...tohle byl strašnej sranec...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele