základní skupiny - skupina H
10.12.2015 21:05 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Skënderbeu Korça - Lokomotiv Moskva 0:3

Ačkoli Lokomotivu předposlední duel v Evropské lize se Sportingem nevyšel, ten poslední zvládl přesně tak, jak si představoval, a díky vítězství 3:0 z půdy Skënderbeu si dokonce zajistil první místo ve skupině. Je pravda, že po gólu Dmitrije Tarasova bylo ještě vše otevřené. V závěru však tři body jistili Oumar Niasse a Aleksandr Samedov.

Nováček této soutěže se chtěl se svými fanoušky rozloučit určitě lépe. Albánský klub v několika předchozích utkáních své soupeře dost trápil, teď však předvedl jeden z horších výkonů. Lokomotivu cestu za postupem dost usnadnil, především směrem dopředu byl dost bezzubý. Přitom například Sportingu před dvěma týdny nasázel hned tři góly.

Hosté zcela jistě uklidnil brzký vstřelený gól z 18. minuty. Kasajev na hranici vápna přiťukl balón do středu na Tarasova, toho nedokázal zastavit Esquerdinha ani Jashanica a ruský záložník před brankářem Shehim nezaváhal. Skënderbeu do poločasu na tohle inkasování nedokázal zareagovat vůbec žádnou šancí.

A ani po obrátce to v jeho podání nebylo o nic lepší. Lokomotiv byl i nadále nebezpečnějším mužstvem na hřišti. V 54. minutě se do obrovské možnosti propracoval Niasse, nicméně zakončení mu nevyšlo podle představ. Následně mohl na zadní tyči srovnat Berisha, jenže svůj pokus z halfvoleje poslal po zemi jen mimo.

Hosté nakonec museli zlomit odpor soupeře až v posledních minutách. Pejčinovič se snažil pouze nedostat soupeře do nějaké příležitosti, najednou však jeho dlouhý nákop znamenal pěkný pas pro Niasseho, jehož nedůrazně bránil Jashanica. Toho senegalský forvard využil a bez problémů překonal Shehiho.

A aby toho pro Skënderbeu nebylo málo, nakonec se moskevský celek prosadil ještě jednou v první minutě nastavení. Kolomejcev z pravé strany našel přihrávkou v šestnáctce osamoceného Samedova, jenž se pohyboval na hranici ofsajdu, zpracoval si míč na pravačku a z blízkosti poslal míč za bezmocného Shehiho.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
EverlastD

2:2

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele