základní skupiny - skupina C
26.11.2015 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

PAOK Soluň - FK Qäbälä 0:0

Těžko se oba celky mohly motivovat na tohle utkání. Odpoledne se totiž dozvěděly velmi špatnou zprávu z Ruska, kde Krasnodar nečekaně skolil Dortmund a zabral ve skupině C druhé postupové místo. PAOK i Gabala se snažili hrát se ctí, podat výkon hodný Evropské lize, gólu se ale diváci v Soluni nakonec nedočkali.

Pro PAOK je trošku kruté, že i když z pěti utkání jen jednou prohrál, loučí se s evropskými poháry tak brzy. Jeho neschopnost vítězit mu jednoduše zavřela vrata před jarním play-off. Podobně jako Gabala se tedy pokusí o tříbodový výsledek v prosincovém posledním kole. Tam domácím půjde jen o to udržet třetí příčku ve skupině.

Jelikož vítězství nebylo v tomhle souboji ani pro jednu stranu žádnou vyloženou nutností, hrály oba týmy nadmíru slušně. Vždyť rozhodčí Kehlet musel přerušovat hru kvůli nedovolenému přestupku pouze osmnáctkrát, k tomu nemusel udělovat ani jednu žlutou kartu. První půle zkrátka neměla ten potřebný náboj a nabídla jen dvě šance.

Ve 13. minutě střílel z voleje z pokutové značky Rafael Santos, nicméně mířil jen doprostřed branky, kde stál připravený brankář Glikos. Minutu před obrátkou naopak mohl PAOK dostat do vedení Mak po rohovém kopu Pelkase, šancí byl ale trošku zaskočený, takže jeho hlavičku v pohodě sebral ze vzduchu gólman Bezotosnyj.

Ve druhém dějství na řadu přišlo přece nějaké to zlepšení, gólových příležitostí bylo poněkud více. Zkraje druhé půle napřáhl z dálky Gai, jeho pokus si však Glikos vychutnal. Po hodině hry mohl skórovat Sabo, jenže jeho střela z vápna minula trestuhodně Bezotosného svatyni. A v 75. minutě na hostujícího muže v rukavicích nevyzrál ani Mak.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1....1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele