základní skupiny - skupina D
22.10.2015 21:05 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Legia Varšava - Club Bruggy 1:1

Oba dva čtvrteční protivníci sice dosáhli na své první body ve skupině D, ani jeden z nich ale nemůže být spokojen. Po nerozhodném výsledku totiž mají na kontě jeden bod a na druhé postupové místo v tuto chvíli ztrácejí pět bodů, v následné odvetě na belgické půdě tak budou hrát o všechno. Hosté se dostali do vedení krátce před koncem prvního poločasu, ovšem ihned po změně stran polský výběr srovnal a diváci se až do samého konce další branky nedočkali.

V úvodní půlhodině se hrálo podle předpokladů opatrně a ani jeden celek se nemohl delší dobu dostat do zakončení. Bruggy se prosadili ze své první vážnější možnosti ve 39. minutě. Hosté postupně zvyšovali svou aktivitu a vybojovali si rohový kop z levé strany. Po mírném závaru vystřelil z osmi metrů Mechele a brankář Dušan Kuciak vrazil míč před sebe, dorážející Davy De Fauw pak z blízkosti neměl problém rozvlnit síť.

Hosté mohli navýšit své skóre o čtyři minuty později. V úniku se ocitl Diaby, dokonce obešel i gólmana Kuciaka, ovšem poté se dostal do příliš ostrého úhlu a jeho následnou přízemní střelu dokázal zastavit jeden z bránících hráčů Legie. Polský výběr skvěle vstoupil do druhého poločasu a ve 47. minutě byl blízko vyrovnání. Po krásné kombinaci na jeden dotek se na levé straně šestnáctky dostal do stoprocentní možnosti Michał Kucharczyk.

Ten poté vypálil z osmi metrů, ovšem v tváří tvář proti brankáři Bruzzesemu selhal a zamířil těsně vedle levé tyče. Stejný hráč napravil svou chybu o čtyři minuty později. Po krásné kolmici za obranu přelstil ofsajdovou past střídající Tričkovski a z pravé strany pokutového území naservíroval míč před branku. Čtyřiadvacetiletý útočník neměl problém se zakončením a snadno ze tří metrů usměrnil míč do sítě.

O dvě minuty později mohl Bruggám vrátit vedení Izquierdo. Ten vypálil z osmnácti metrů a jeho tečovaný pokus změnil směr, gólman Kuciak však skvěle zareagoval a vyrazil balón na rohový kop. Varšavský celek znovu zahrozil krátce po hodině hry, kdy z hranice pokutového území vystřelil Jodłowiec a Bruzzese výborně odvracel na rohový kop. Ve zbývajícím průběhu nechtěl ani jeden výběr udělat chybu a k vážnému ohrožení ani jedné branky už nedošlo.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Nikolič 2x

Reagovat
Manau

Legia dá konečně gol a bude to i vítězná branka. 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

věřím

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele