základní skupiny - skupina C
01.10.2015 21:05 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Krasnodar - FK Qäbälä 2:1

Nebyl to pro Krasnodar jednouchý zápas. Nováček Evropské ligy Gabala nemohl v Rusku nic ztratit. Dlouho dokonce držel remízu, střídající Fedor Smolov ale nakonec šest minut před koncem přisoudil domácím vítězství. Hostující celek se po uhrané remíze se Soluní nemusí znovu vůbec za co stydět, i když je v tabulce aktuálně poslední.

Mužstvo kouče Sergeje Galického vstoupilo do utkání skvěle. Ari Ferreira z levé strany poslal míč do šestnáctky, tam ho Mamajev sklepl na hranici vápna pro Wandersona, který přízemním pokusem na bližší tyč překonal gólmana Bezotosného. O pár chvil později mohl Brazilec náskok navýšit, jenže z vyložené pozice napálil tyčku.

Krasnodar si moc dobře uvědomoval, že tenhle jednogólový náskok je hodně vachrlatý a hnal se za uklidňující brankou. Po půlhodině hry měl obrovskou příležitost Ari Ferreira, jenž hlavou nejprve trefil jen Bezotosného, následně se propracoval ještě k dorážce u tyčky, jenže i v tomhle případě zamířil jen do ležícího brankáře.

Ázerbájdžánský celek toho směrem dopředu do té doby moc nepředvedl. Přesto se mu pár minut po obrátce podařilo z ničeho nic srovnat stav. Antonov po přihrávce z pravé strany ve skluzu ještě na Sinicina mezi třemi tyčemi nevyzrál, balón se ale odrazil k Dodovi na zadní tyč, jenž neměl problém skórovat.

V 58. minutě mohl dokonce vývoj zápasu otočit na stranu Gabaly znovu Dodo, Brazilec se však radovat z gólu nemohl, neboť byl polskými rozhodčími přistižen v ofsajdu. V 74. minutě byl ještě blíže k brance Sadiqov, který si na šestnáctce narovnal míč na pravačku, avšak zamířil jen smolně pro něj do břevna.

V tu chvíli, kdy Sadiqov spálil velkou tutovku, byl už čtvrthodinu na hřišti náhradník Smolov, jenž v 84. minutě strhnul tři body pro Krasnodar. Ruský forvard si naběhl do pokutového území, tam měl dostatek času a prostoru, aby si míč posunul na levačku a tou pak zamířil přesně k tyči. Bezotosnyj se po střele jen marně natahoval.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
EverlastD

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1 ... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele