základní skupiny - skupina G
10.12.2015 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - SS Lazio 1:1

Souboj dvou jistých postupujících vítěze nepoznal. Lazio se sice ve Francii ujalo vedení, ale poslední slovo měl Eysseric.

První poločas nabídl několik zajímavých okamžiků na obou stranách. Nejprve zahrozil velmi aktivní Bahebeck a několik minut po něm pálil jen do boční sítě Matri. Nebylo tajemstvím, že oba trenéři nasadili méně vytížené hráče. Ale ti co nastoupili, tak nehráli vůbec špatně. Technickou střelou zkoušel obstřelit Berishu Corgnet, ale brankář Lazia skokem vyrazil na rohový kop. A o chvíli později zase útočilo Saint-Étienne.

Druhý poločas začalo velmi aktivně Lazio. V 51.minutě ještě hosté zazdili obrovskou příležitost, ale hned vzápětí už se ujali vedení. Matri si před brankářem šikovně přehodil míč a pak zblízka nekompromisně pod břevno poslal Biancocelesti do vedení. Za další tři minuty posunul Anderson míč na Djordeviće a ten orazítkoval tyč!

Francouzi se nehodlali s jednobrankovou ztrátou smířit a hnali se za vyrovnáním. Corgnet ale z další zajímavé šance opět netrefil branku. Zelenobílí se dočkali až čtvrthodiny před koncem zápasu. Polomat hezky přistrčil balón na Eysserica, ten vypálil a Berisha nepochopitelně skočil na druhou stranu. A to mohlo pro Lazio ještě hůře, kdyby nebyl při vstřelené brance odmáván ofsajd. Další branky už nepadly. Saint-Étienne jen remizovalo s Laziem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1:

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele