základní skupiny - skupina B, 5. kolo
27.11.2014 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Club Bruggy 0:0

Domácí FC Turín se dnes prezentoval skvělým výkonem, ale to nejpodstatnější nezvládl - neproměnil ani jednu ze svých mnoha akcí. Potvrzuje se tak obava mnoha fanoušků. Turín postrádá rozeného střelce, který by byl schopen rozhodovat utkání.

Turín se s ničím nemazal a od prvních momentů utkání dával jasně najevo, že hodlá svého soupeře přestřílet. V první minutě se o střelu pokusil Omar El Kaddouri, který ale neměl správě seřízená mířidla a pálil těsně vedle. Do další akce se zapojil i mladík Benassi, který hledal vysokého Amauriho. Zkušený útočník ale mířil příliš vysoko. Granata v úvodních minutách zápasu jasně dominovala a hosté se dlouho nemohli dostat do tempa. Do třetice se s míčem v nebezpečné vzdálenosti od brány ocitl mladík Martinez, ale ani on neměl štěstí.

Molinarův centr odvrátil Duarte, následnou Benassiho ránu bez problémů chytil brankář Ryan. Turín byl jednoznačně aktivnějším týmem a soudě dle reakce ochozů fanoušci prosby trenéra Ventury vyslyšeli a domácí hráče mohutně podporovali. Viděli také akci oceňovaného obránce Darmiana, který se po dlouhodobé práci dostal i do reprezentace. Ani on se ale nestíhal vracet s De Bockem, který následně odcentroval na malé vápno na Castilla. S jeho zakončením si ale poradil brankář Padelli.

Brankář Padelli měl s přibývajícím časem stále více práce. Zasloužil se o ni i Vazquez, který si troufl na ránu z pětadvaceti metrů a brankář Padelli měl hodně co dělat, aby se včas natáhl. Domácí tribuny musela potěšit oku lahodící spolupráce El Kaddouriho s Martinezem. Prve jmenovaný se dostal s míčem až do vápna a tvrdě vypálil. Brankář Ryan se ale blýskl skvělým zákrokem a míč vyrazil do bezpečí.

Po delší odmlce jsme se další akce dočkali až pět minut před změnou stran, když Bovův centr ještě prodloužil Martinez. Balon ale nikdo ze spoluhráčů netečoval a ten se tak klidně odporoučel podél brány gólmana Ryana. Do poslední šance prvního poločasu se dostal opět Vazquez, ale jeho rána po odraženém míči v síti také neskončila.

Turínské FC chtělo z utkání tři body a jeho tlak tomu odpovídal. Zkušený univerzál Molinaro sice ještě nenašel nabíhajícího El Kaddouriho, ale mladý hráč si vše vynahradil o minutu později individuální akcí. El Kaddouri přešel přes dva obránce na levé straně, krásně se uvolnil a jeho ránu musel brankář Ryan likvidovat jen s obtížemi. V čase kolem šedesáté minuty Granata jednoznačně diktovala tempo utkání a Morettiho centr výtečně zakončoval pohyblivý Martinez. Hrdinou okamžiku se stal ještě lépe zasahující brankář Ryan, který mrštně skočil po zakončení Martineze a míč vyrazil!

V další dobré šanci se k míči dostal opět Molinaro, jenže mířil těsně vedle tyče. Benassi se dostal k odraženému míči za velkým vápnem a hned vypálil, jenže brankář Ryan si nakonec poradil. Ten musel být v pohotovosti také po akci Mattea Darmiana, který sklepl míč pro El Kaddouriho. Mladý záložník ale napálil jen nejblíže stojícího obránce. Dvacet minut před koncem se do zakončení dostal ještě Amauri, který doběhl dlouhý nákop a pálil. Mířil ale těsně vedle.

Po delší odmlce se tempo hry zvýšilo až v závěrečné desetiminutovce. Na rohový kop si nejprve naskočil Jansson, který pálil těsně vedle. Po další akci se dostal k zakončení ještě Amauri, ale ani on se netrefil podle představ. Konec zápasu uzavřela akce Marcela Larronda, kterou ale dnes vynikající brankář Ryan zlikvidoval.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sotuen

2:2

Reagovat
didosh

Kéž by Toro vyhrálo.

Reagovat
DelPiero137

Turinske kluby sa predhanaju kto zahodi viac sanci...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele