základní skupiny - skupina F, 3. kolo
23.10.2014 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - AS Saint-Étienne 0:0

Inter Milán po remíze s Neapolí zaváhal také v Evropské lize a AS Saint-Étienne opouští San Siro s bodem v kapse. Domácí si možná zasloužili vstřelit branku, protože byli aktivnější, ale přesto se budoucnost trenéra Waltera Mazzarriho ocitá ve hvězdách.

Od prvních minut se Inter pokoušel převzít kontrolu nad vývojem zápasu, ale namísto dynamické rozehrávky a přesných pasů volil spíše obezřetné obléhání francouzské brány. Až po devíti minutách se v barvách domácích odhodlal ke střele zkušený záložník Zdravko Kuzmanović. Ten dostal šanci přesto, že jinak rozhodně není první volbou trenéra Waltera Mazzarriho. Inter držel míč na svých kopačkách a prakticky svého soka nepouštěl před vlastní vápno.

Několikrát se do střelecké pozice protáhl Mauro Icardi, velká hvězda Interu s ještě větším potenciálem. V záložní řadě se objevil také Fredy Guarín, který byl sice velmi dlouho spojován s odchodem ze San Sira, ale po brance, kterou vstřelil v minulém kole Serie A, si zasloužil start v základní jedenáctce.

Saint-Étienne se před bránu Interu nedostávalo ano zdaleka tak, jak možná před zápasem čekalo. Místo toho museli spoléhat na standardní situace, ale ani ty neměly potřebnou přesnost a nápaditost. Interu se nedaří v Serii A, takže se italská média již baví o možném nástupci trenéra Waltera Mazzarriho. Movitý vlastník Interu Milán dokonce prohlásil, že Mazzarri má k dispozici další dva zápasy, po kterých se bude jednat o budoucnosti klubu. Ani dnes večer ale Inter nevypadal jako celek, který by měl o co hrát.

Zdravko Kuzmanović neprošel středem hřiště a pár minut před koncem první půle se musel vytahovat brankář Juan Carirzo. K parádní ráně se totiž dostal Tabanou rozehrál standardní situaci a Carrizo musel jeho ránu vytěsnit skokem k tyči na rohový kop. Také začátek druhého dějství před zvědavým publikem na slavném stadionu San Siro začali lépe hosté z Francie. Hamouma se probyl bez větších problémů až do dobré střelecké pozice, ale nakonec nezakončil podle svých představ. Respektive, nebylo mu dovoleno zakončit, protože byl v pokutovém území odstrčen vracejícím se obráncem. Podle mínění sudího ale nešlo o faul.

Inter nutně potřeboval oživit strnulou záložní řadu, a proto přišel brazilský záložník Hernanes. Ten se stal hrdinou v souboji s Neapolí a trenér Walter Mazzarri bezpochyby doufal, že někdejší hvězda římského Lazia naváže na dobrý výkon také v Evropské lize. Smutný byl pohled na statistiku střel na branku, protože po hodině hry jsme mohli číst stav 2:1. Počet střel se začal s přibývajícím časem zvyšovat a především brankář Ruffier měl co dělat, aby neinkasoval.

Centr ze strany propadl až k pohotovému Kuzmanovićovi, který dlouho nepřemýšlel, co že by měl udělat s míčem a napálil jej k zadní tyči. Tam se ale zkušený brankář francouzského celku rychle přemístil a jeho zakončení vyrazil. Hosté odmítli hrát "druhé housle" a poslali na hřiště Kevina Monnet-Paqueta, který vystřídal nevýrazného Rickyho van Wolfswinkela. S ním jako by odešla smůla, která AS provázela. Dvacet minut před koncem utkání totiž ve velké příležitosti Tabanou pálil a brankář Carrizo jen s vypětím všech sil stačil zareagovat.

Dvacet minut před koncem si šel odpočinout záložník Fredy Guarín a nahradil jej nepoměrně ofenzivnější Rodrigo Palacio. Ten se téměř okamžitě dostal do šance, ale zakončoval z ofsajdu. Domácí tým se osmělil směrem dopředu a Hernanes se pokoušel centrovaný míčem nalézt někoho ze spoluhráčů. Ani střídající René Krhin nedodal Interu přesnost a nápaditost, takže se milánský tým znovu musel rozloučit s nadějí na výhru.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Votas

jestli zas Icardi nedostane za zápas jedinej kloudnej balón, tak nakopu ty sabotéry na křídlech přes prdel do krku. Jinak Etienne je Fredyho první klub v Evropě, takže očekávám velkou motivaci, gól a aspoň 4 sestřelený holuby ze střechy Meazzy.

A proč nepovolal Puskase, když se to hraje doma a není potřeba utrácet za letenku, přičemž máme 1,5 útočníka, to nepochopím...ale snad aspoň Bonazzoli dostane půl poločasu nebo víc.

Těším se na Kuzmu, už 1 zápas vypadala ta záloha pohyblivě, tak mě konečně někdo přivede na reálný myšlenky.

Jinak jestli je zdravej Campagnaro a má aspoň trochu natrénováno, tak bych radši viděl hrát Andreolliho vlevo, ať si JJ odpočne.

Beru plichtu, hlavně, ať se nikdo nezraní.

Carrizo je kokot.

FORZA INTER

Reagovat
Votas

jo a teda GdS předpokládaná:

Carrizo-Andreolli, Vidic, JJ- Mbaye, Hernanes, M´Vila, Kuzma, Dodo-Guarín-Maurito

za frantíky Pogba na lavičce.

Reagovat
Forza_Inter

podla inter.it bude namiesto Hernanesa Kovačič

Reagovat
arsavin

Dost bezgólová skupina.. Tip 1:0. Určitě vsázím under

Reagovat
Votas

Inter góly dává...to ostatní týmy jsou impotentní

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

tak oblíbené kluby,to o nečem vypovídá

Reagovat
Milan.B

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Forza_Inter

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro

Reagovat
GEGE

Guarin capitano

Reagovat
GEGE

Podle ocekavani pekna tragedie zatim...se divim,ze na fandovy vybrali takovy zapas zrovna...

Reagovat
Votas

tak je to šlágr kola...což o EL taky leccos vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

tohle a šlágr ? dyt ja říkal od první minuty že to bude hrozný fotbal. To spíš Salzburg - Zahřeb

Reagovat
Jajinek

To je takovej grrrrrrrc!!!

Kovačič je buď unavenej a zhulenej

Icardi je regulérní chudák, páč měl balón naposledy o letních prázdninách a Mbaye nemá ani na Livorno...

pokud vyhrajem, bude to zázrak

Reagovat
GEGE

Icardi měl dvě velmi dobré šance v prvnim poločase...Jenže je to neschop a na gol potřebuje milion šancí...

Reagovat
Jajinek

měl jednu...a to ještě z skoro z rohu vápna

Reagovat
Shevchenko

Byla to jasná tutovka, tohle neobhajuj.

Reagovat
blaugrana

Prečo? Prečo som ten hnilý inter na ten tiket dal.

Reagovat
GEGE

to já si včera říkal u Juve...Tohle byla ale velká blbost no...

Reagovat
blaugrana

Cez víkend vyrovnajú v 92. minúte, keď som dal na Neapol a dnes toto. Podávať an talianske tímy je za trest,

Reagovat
GEGE

jj je...akorát Viola mě zatím v Evropě nezklamala...Dneska mě to taky lákalo ale samozřejmě sem to nedal....

Reagovat
blaugrana

Ale taktiež s odretými ušami. Chcel som dať Bern, kedže Neapol na El serie z vysoka, no ale hold...

Reagovat
Mrvinho

Neprohra domácích Ale i tak slušné nervy no

Reagovat
risk je zisk

OT: chlapi, videli jste ted tu premieru fr. filmu "Co jsme komu udelali?" ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele