základní skupiny - skupina I, 1. kolo
19.09.2013 21:05 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Vitória SC Guimarães - NK Rijeka 4:0

Bez starostí a problémů vstoupili fotbalisté Guimaraesu do úvodního kola Evropské ligy. Rijeka si v Portugalsku nevytvořila prakticky nic, na hřišti bylo pouze a jen jedno mužstvo. Dokazuje to přitom i statistika držení míče, svěřenci kouče Ruie Vitórii ho měli v 68 procentech času. Čtyři zásahy jsou zaslouženou odměnou za jejich výkon.

Hosté přitom nevstoupili do utkání špatně, v 8. minutě měl gól na kopačce Benko, nicméně do cesty se mu včas postavil obránce Paulo Oliveira. Na druhé straně musel již zasahovat gólman Vargič, likvidoval střelecké pokusy Plangeho a Andrého Santose. Ve 36. minutě se domácí Vitória gólově prosadila.

Malonga rozehrál rohový kop, obrana Rijeky si však nepočínala nejlépe, a tak se k míči nakonec dostal Abdoulaye a z lehké pozice načal účet. Do druhého poločasu vstoupil Guimaraes moc dobře, Maazou pěkně přihrál na Plangeho a ten pravačkou rovněž přesně zacílil. Portugalský celek byl po této brance naprosto klidný.

Pravděpodobně definitivní naděje hostů na uhrání pozitivního výsledku uhasila 68. minuta. Marič totiž ve vápně fauloval André Andrého a kopala se penalta, kterou proměnil Maazou. Vargič do konce utkání předvedl ještě několik výtečných zákroků, v 81. minutě ho však stačil překonat také André André.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
MagpeCZ

1.2

Reagovat
bafpasak

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

remízka

Reagovat
FC Porto FC

2:0 tohle Vítoria dá s klidem

Reagovat
smazaný uživatel

že s klidem....

Reagovat
FC Porto FC

prosím? :D

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
mario23

0:1

Reagovat
FC Porto FC

Dobrá práce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele