základní skupiny - skupina D, 1. kolo
19.09.2013 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SV Zulte Waregem - Wigan Athletic 0:0

Jediný účastník skupinové fáze Evropské ligy bez jakýchkoliv předešlých pohárových zkušeností načíná své dobrodružství neutrálním výsledkem. Druholigový anglický celek z Wiganu veze z Belgie vydřený bod za bezbrankovou remízu se Zulte-Waregem.

Ačkoliv Latics pochopitelně nepatří k žádným gigantům, byl Owen Coyle před utkáním nepřímo nucen rotovat. Vyhlídky na tři zápasy v intervalu šest dní koneckonců opravdu nejsou příjemné, a tak se do základu oproti poslední příležitosti s Leicesterem podívalo hned sedm nových tváří. A hosté málem právě díky jedné z nich odstartovali více než dobře - McArthur už po třech minutách otřel svůj volej ze střední vzdálenosti o boční stranu jedné z tyček.

Z podobného místa dále mimo pálil také Jordi Gómez, přičemž rovněž první možnost Zulte-Waregem de facto obstaral hostující hráč. James McClean totiž v jednu chvíli hlavičkoval proti vlastnímu břevnu; teprve záhy se už Carson činil tváří v tvář skutečnému protivníkovi jménem Conte. Také samotný exliverpoolský brankář nicméně jednou skoro podrazil své spoluhráče; to když ve druhé půli minul balon při výběhu z klece a nechal Habiboua hlavičkovat těsně vedle.

V tu chvíli už Latics útočili jen velmi sporadicky a spíše se bránili šancím soupeřů. Blízko k brance se později opět dostal Habibou, zatímco D’Haeneho v samotném závěru na brankové čáře odmítal obětavý McCann.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
MagpeCZ

0:0

Reagovat
bafpasak

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

fuck yea 1:1

Reagovat
Sotuen

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
FUnk

ESSEVE!!!! tip 2:1, realita 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
mithro

Handsome Nick hattrick 2-3

Reagovat
mario23

1:3

Reagovat
Puskas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele