základní skupiny - skupina B, 4. kolo
07.11.2013 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Ludogorec postupuje dál, stačila mu remíza s Oděsou

Ludogorec Razgrad sice čtvrtou výhru v řadě na své konto nepřidal, i tak mu ale remíza 1:1 zajistila předčasně postup mezi 32 nejlepších celků. Černomorec Oděsa v současné chvíli ztrácí na druhou příčku tři body a zdá se, že o ní se rozhodne možná až v posledním kole. Domácí otevřeli skóre Juninhem Quixadou, hosté korigovali Hajem.

Kouč Stojan Stoev před zápasem avizoval, že mu bude chybět možná až šest klíčových hráčů základní sestavy. Kromě suspendovaného Djakova však nakonec přece jenom od začátku hráli Barthe, Júnior Caicara i Zlatinski, kteří byli podle prvotních informací zranění, a Razgrad tak vlastně hrál v plné síle.

A že si bulharský mistr chce už dvě kola před koncem základních skupin zajistit další fázi Evropské ligy, prokázaly již úvodní minuty. Nejprve Fábio Espinho z první pálil z dobré pozice pouze nad bránu, poté se proti jeho sólu musel vytáhnout gólman Bezotosnyj, který dnes působil daleko jistěji než před dvěma týdny.

Na druhé straně hrozil asi nejvíce záložník Haj, jehož střela z první půle snesla přisnější parametry, ale nakonec skončila nad Stojanovovou svatyní. Rakouský obránce Berger následně mohl hlavou zužitkoval rohový kop, zamířil ovšem jen vedle. Na oba góly si tak diváci na stadionu v Sofii museli počkat až do druhé půle.

A do ní Ludogorec vstoupil skvěle. Misidjanovu přihrávku z levé strany zpracoval ve vápně naprosto nikým nehlídaný Brazilec Juninho Quixadá, jenž v pohodě překonal Bezotosnyje. Hosté nakonec srovnali stav celkem záhy, v 64. minutě Bobkův pas z přímého kopu umístil za Stojanova už dříve hrozící Haj.

Bulharský kapitán v rukavicích v závěrečných minutách svůj tým podržel, a když se mu podařilo fantasticky zlikvidovat další hlavičku Haje z blízkosti, Antonov přitom ve vyložené střelecké pozici rovněž neuspěl, mohly v Sofii započít oslavy. Oděsa se stala prvním týmem, který dokázal soupeři vstřelit branku, důvodů k radosti přesto moc neměla.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

Pokud Odesa nevyhraje,tak žádný postup už nebude...1:2!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně bych nesázel 1... chybět totiž Razgradu bude možná až šest hráčů, včetně těch klíčových... Ludogorec navíc nemůže vyhrávat donekonečna, Oděsa potřebuje narozdíl od soupeře body jako sůl... typ: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak Odessa zase neumi dat vic nez 2goly v jednom zapase...( sazky na under zatim nezklamali). Uvidime jak to bude ted. Razgradu chybi pomalu kompletni obrana, takze Odessa by mohla z toho neco vytezit.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

10 0:0

Reagovat
Sotuen

0:1

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele