základní skupiny - skupina B, 4. kolo
03.11.2011 19:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Vorskla Poltava - Standard Lutych 1:3

Poltava prohrála i další utkání s Lutychem a může tak již na postup definitivně zapomenout. Vorskla se sice ujala brzkého vedení, hosté však ještě do přestávky zápas otočili a výrazně se tak přiblížili postupu do další fáze.

Vorskla začala nejlépe, jak mohla a již ve čtvrté minutě se ujala vedení. Krivošejenko našel parádním pasem v pokutovém území Kurylova, a ten si z bezprostřední blízkosti věděl rady - 1:0. O pár minut později mohlo být pro domácí ještě veseleji, Januzi ale nedokázal Bolata překonat.

A netrvalo dlouho a odpověď byla na světě. Z dálky se do míče opřel Seijas a parádně umístěnou ranou do šibenice srovnal na 1:1. A byl to znovu Januzi, kdo měl v rukou osud utkání, ale ani napodruhé se mu skórovat nepodařilo. Před přestávkou tak rozehrál standardku Tchité a Kanu dokonal obrat - 1:2.

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Zvýšit vedení Standardu mohl Seijas, nedůraznou střelou ovšem na Dolganskije nevyzrál. Hostující aktivita pokračovala i nadále, bylo tak jen otázkou času, kdy se jim povede převahu zúročit. To se nakonec podařilo v 73. minutě. Na centr Van Dammeho si naběhl Tchité a nechytatelně zavěsil - 1:3.

Poltava vrhla po třetí inkasované brance všechny síly do útoku, ale dlouhou dobu se do žádné vyložené příležitosti dostat nemohla. To se změnilo až v samotném závěru, kdy mohl alespoň zkorigovat výsledek Dallku, pohotový Bolat ale míč za svá záda nepustil.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si tak jistý nebyl.Vorskla potrápila doma Hannover a určitě má na to,aby i vyhrála nad Lutychem.Tipnu naše těsné vítězství.

Reagovat
paver

Vorskla má jednu z mála šancí na získaní 3 bodů. Lutych ještě nedostal gol ale to nebude po tomto zápase platit protože Vorskla těsně vyhraje.

Reagovat
patrikhm

ne ne, remíza!

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinci zkomplikuji skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale ne!Takový začátek a pak tohle...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele