základní skupiny - skupina B, 2. kolo
29.09.2011 21:05 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Vorskla Poltava - Hannover 96 1:2

Hannover si veze z ukrajinské Poltavy důležité vítězství, které německý celek vrací ve skupině B znovu do hry. Vorskla naopak zůstává i po druhém vystoupení bez bodu.

Po nervózním začátku se začali jako první osmělovat hosté z Hannoveru. První nadějná příležitost na sebe nenechala dlouho čekat. Na rohový kop Stindla chytře číhal uzdravený Abdellaoue, ještě, než k němu však stačil balón doputovat, tak ho zpacifikoval Tkačuk. O pár minutek později rozehrával volný přímý kop z ideální pozice Pinto, ten ale pro změnu nechal vyniknout Dolganskijho.

To už ovšem neplatilo ve 32. minutě. Abdellaoue se po Lalově pasu dostal do střelecké pozice, a jak je mu vlastní tak nezaváhal, umístěnou střelou k pravé tyči poslal svůj tým do vedení - 0:1. To mohl téměř vzápětí navýšit Schlaudraff, střelou z vápna ale branku vysoko přestřelil. Minutu před odchodem do kabin se potom po akci Abdellaoueho se Schlaudraffem prosadil Pander, a dal tak uzávěrku na děj v první části - 0:2.

Po obrátce začal ve snaze o vyrovnání tlak Vorskly až nečekaně stoupat. A zvýšená aktivita přinesla hned po pár minutách jasnou odpověď, jak už to v takovýchto případech bývá. Zieler nedosáhl na umístěnou střelu Kurylova a rázem bylo znovu o co hrát - 1:2. Navíc za pár minut si na Kryvošejenkův pas naběhl Buzus, z hranice penalty ovšem nedokázal trefit prostor branky.

A do třetice domácí šance. Rebenok rozehrál standardku parádně přes zeď, Zieler si však s jeho technickým pokusem poradil. Stejně tak dopadl o chvíli později i Januzi. V závěru se pak projevila u 96tek větší zkušenost a kvalita, neboť domácí už dolnosaskému celku nestačili konkurovat ani po fyzické stránce. Svěřenci Mirka Slomky tak zápas v pohodě dohráli a na své konto si zároveň připsali premiérové tři body.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda,že si Poltava nepřivezla z Kodaně bod,ale to už musí být za nima a musí hledět do dalšího zápasu.Hannover je favoritem skupiny a nejen podle jména,ale myslím si,že "exoti"(jak nazval Poltavu komentátor na ČT4)je dokáží potrápit a urvou cennou remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
paver

Poltava bude doma sbírat cené bodíky a tento zápas nebude výjimkou. tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

M.Pavlov trenér Poltavy se na tiskové konferenci nechal slyšet,že pokud jeho tým vyhraje tak postup ze skupiny bude jeho cílem...takže doufám ve výhru Vorskly Poltava!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...Poltava na postup už mít nebude a tak budu doufat alespoň v co nejvíc bodíků do koeficientu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele