základní skupiny - skupina I, 1. kolo
15.09.2011 21:05 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Stade Rennes 2:1

Udinese doma porazilo v těžkém zápase Rennes 2:1 a připisuje si veledůležité tři body. Rennes přitom nebylo horším týmem, ba naopak. Handanovič měl neustále co dělat, Francouzi dokonce v zápase vedli, přesto nakonec poněkud nešťastně prohráli.

První šanci zápasu mělo hostující Rennes, Pitroipa vedl společně s Mavingou nebezpečný protiútok, nicméně k přímému ohrožení branky nedošlo. Francouzský celek velice záhy přišel o svého kapitána Manganeho, který utrpěl zranění a musel být střídán. To ale Stade Rennes nezabránilo úvodní brance zápasu, Dalmat rozehrál autové vhazování, míč se dostal až k Hadjimu a následně za záda Samira Handanoviče - 0:1 pro Rennes. Pro někoho to mohlo být překvapivé vedení, pro druhého zase nikoliv.

Každopádně uplynulo pár minut a Kembo-Ekoko měl na kopačce druhou branku. To by ale musel trefit klec. Udinese hrálo hodně staticky a jen díky nemohoucnosti hráčů Rennes neprohrávalo větším rozdílem. Po hlavičce Hadjiho skvěle zasáhl slovinský brankář Handanovič.

Ve 39. minutě se skóre utkání změnilo, Di Natale se vyhnul ofsajdové pasti, převzal míč a jak je jeho dobrým zvykem, neomylně zakončil - 1:1. Tímto výsledkem i prvním poločas skončil.

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Rennes bylo i nadále nebezpečnější, Hadji svůj další souboj s Handanovičem prohrál a na brankáře Udine ztroskotal i Boukari. V 74. minutě dobře hlavičkoval Domizzi a osm minut před koncem zasadil Rennes krutou ránu Armero! Krásnou přihrávku vymyslel Asamoah a Udinese rázem vedlo 2:1. V samotném závěru ještě nastřelil boční síť Abdi, ale na konečném výsledku se nic nezměnilo. Rennes rozhodně nebylo horším týmem, přesto v Itálii prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

udinese je favorit ale rennes v poslední době neprohrává a tak tipuju remízu 1.1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Kraca

Dám také remízu

Reagovat
Filipow

2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tulen

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele