základní skupiny - skupina I, 3. kolo
20.10.2011 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Atlético Madrid 2:0

Hodně důležité vítězství si na své konto připsalo italské Udinese Calcio, to ve šlágru kola v závěru udolalo Atlético Madrid a vyhouplo se do čela skupiny. Vítěznou trefu zaznamenal dvě minuty před koncem Benatia, za chvíli ho pak napodobil Floro Flores.

Atlético mělo v prvním poločase častěji míč na svých kopačkách, nicméně po chybě v defenzivě mohlo první inkasovat. O chvíli později prověřil Handanoviče Perea a kanonýr Falcao pro změnu pálil nad. Udinese mělo pomalejší rozjezd, ale šance Flora Florese stála za to. Courtois předvedl dobrý zákrok a za chvíli Pizzi střílel vedle. Více ale první poločas nenabídl, Atlético svojí územní převahu nedokázalo zužitkovat a změnit se to nemělo ani po změně stran.

Trenér Guidolin nachystal na druhý poločas hned dvě změny, přišli Basta a Fabbrini a právě po střílené přihrávce prvně jmenovaného musel Curtois výrazně zasahovat. Fruliani měli i další velkou šanci, hlavičkujícímu Benatiovi scházel opravdu kousek. Nicméně utkání to bylo otevřené a vyrovnané, ve velké šanci byl Godin, po rohovém kopu ale nedokázal usměrnit míč do branky.

Udinese začalo s postupem času více vystrkovat růžky, Armero ani Floro Flores ještě neuspěli. Norský útočník se dokonce dožadoval pokutového kopu, avšak marně. Na stadionu Friuli vypukla obrovská radost přesně dvě minuty před koncem. Benatia se octl sám před brankářem a nezaváhal - 1:0 pro Udinese. Atlético bylo v šoku, navíc na vyrovnání mělo strašně málo času. Jestli však ještě žila naděje, v 90. minutě už tomu tak nebylo. Badu rozjel klasický protiútok na jejímž konci byl přesný zásah Flora Florese. Udinese tak i bez kapitána Di Nataleho porazilo Atlético Madrid 2:0 a je v čele skupiny.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej zápas, kterej může skončit jakkoliv, kdybych si měl tipnout, přiklonim se k remize, nebo těsné výhře Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na dnešní zápas by si oba týmy měly pohlídat postup... dnes 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už psal kolega, těžký zápas k tipování, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Benatia ještě Lazio vyhrát a vyhraje nejen Calcio ale i ja

Reagovat
smazaný uživatel

gogolgolgolgolg GOOOOLLLLLLLL UDINESE 2 : 0 GoLLLLLLLLLLLgolgoglgoglgogloglgogloglgogo GOOOOOOOOL mozem nastavovať na internete Lazia BIANKOseLESTi :D FORZA ITALIA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele