základní skupiny - skupina J, 4. kolo
03.11.2011 21:05 CET
4 : 2
(2:2)

Reportáž

Steaua Bukurešť - Maccabi Haifa 4:2

Situace ve skupině J se pořádně zamotala. Steaua totiž v hektickém duelu s izraelským Maccabi Haifa i v deseti otočila skóre ve svůj prospěch a reálně stále může pomýšlet na postup do další fáze. Hodně jí také pomáhá výsledek ze Schalke, které doma senzačně nedokázala porazit poslední Larnaku.

Domácí přitom nezvěstovala dobrý zápas už samotná druhá minuta. To se totiž zranil Gardos, kterého musel nahradit Rusescu. Hostující Golsa pak vyslal svůj střelecký pokus, který ovšem brankář Stanca dokázal polapit. Steaua se ujala vedení po třinácti minutách. Brandán zahrál rohový kop a ve vápně míč dorazil do brány Tatu.

Ve 28. minutě již rumunský celek vedl o dvě branky. Domácím vyšel další rohový kop, který zahrál Rusescu a po kterém zakroutil balón za záda gólmana Davidoviche útočník Costea. Jenže Maccabi vzdávat nic nehodlalo. A ve 35. minutě po sólovém úniku z vlastní půlky zakončil gólovou akci na 2:1 Meshumar.

Bukurešť se nestačila divit, co následovalo o pět minut později, Katan totiž z voleje vyrovnal. Zajímavým momentem utkání je i počet střídání během prvního dějství, které se zastavilo na čísle čtyři, oba týmy totiž k němu sáhly hned dvakrát. Do přestávky ještě mohl navrátit vedení domácím Rusescu, Davidovich ovšem jeho střelu kryl.

Druhý poločas už tak divoký nebyl, alespoň co se týče úvodních minut. Po hodině hry trochu zahrozil Brandán, jehož dalekonosná rána letěla nad břevno. O minutu později oslabil svoje mužstvo Costea, autor druhého gólu Steauy, který byl vyloučen za ostrý zákrok na Meshumara. I tak to ale bukurešťskému mančaftu nevadilo.

Hrdinou střetnutí se nakonec stal Cristian Tanase. V 63. minutě Brandánův centr odhlavičkoval do brankové konstrukce Rusescu, Tanase ale přispěchal z rychlou dorážkou. A v 84. minutě rumunský záložník z dálky překonal Davidoviche podruhé. Bukurešťský gólman Stanca přitom předtím dokázal vychytat možnost hostujícího Golsy.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
paver

výhra Maccabi

Reagovat
Tomtaf

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proč tipujete tohle když doma vyhrajou Maccabi 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele