základní skupiny - skupina J, 6. kolo
14.12.2011 21:05 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Steaue vystřelil postup Nikolić

Tradiční rumunský celek dokázal především zásluhou dvougólového hrdiny Stefana Nikoliče přehrát Larnaku a vzhledem k zaváhání do té doby druhého Maccabi se může radovat z postupu do dalšího kola, konkrétně už toho vyřazovacího.

Domácí začali v prvních patnácti minutách lépe, měli více ze hry a nechybělo mnoho a mohli se také ujmout vedení. Příležitost k tomu měl nejdříve Brandán, akci ovšem zazdil nepřesnou střelou. Domácí si ale vytvářeli šance i nadále, Prepeliţă hledal Nikoliče, ten však střílel nepřesně.

Ostrovní celek zahrozil až po půlhodině hry, ovšem stálo to rozhodně zato. Volný přímý kop rozehrál bývalý obránce Feyenoordu, tomu ovšem překazil radost spolehlivý Tătăruşanu. Až poločasová pauza obě strany trochu probrala.

I když z hostujícího pohledu to byl spíše nepříjemný šok, na který by rádi pozapomněli. Chvíli potom, co se otevřely brány druhého dějství, fauloval Murillo aktivního Nikoliče a sudí Ennjimi neměl jinou možnost než ukázat na penaltu. Tu proměnil Rusescu - 1:0.

Domácí radost ovšem neměla přílišného trvání. Hned krátce po hodině hry našel Demetriou ve vápně nabíhajícího Pintada, jež se nemohl mýlit - 1:1. Kypřané se ale museli mít především na pozoru, klid nemohl nastat. Hned dvakrát se tam tlačil do zakončení Iliev, ani jednu ze svých možností ovšem do konce nedotáhl.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapeni 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne bych to pral Larnace, ale Steaua je doma hodne silna ani Schalke tam nevyhralo...

Reagovat
paver

výhra domácích

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Supr postup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele