1/16 finále - odvety
23.02.2012 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Standard Lutych - Wisła Kraków 0:0

Wisla Krakov v úvodním zápase hrála téměř přes hodinu hry v deseti, a i přesto dokázala v závěrečném náporu srovnat stav, nakonec jí to ale na postup nestačilo. Polský celek totiž musel na belgické půdě nutně vstřelit branku a to se mu nepovedlo. Nepovedlo se to sice ani Lutychu, jenže ten se v závěru soustředil hlavně na zadní vrátka a tentokráte neinkasoval, v osmifinále se proto utká s německým Hannoverem a určitě nebude bez šance na postup.

Utkání bylo i tentokráte velice vyostřené a sudí musel i nyní udělovat červenou kartu, navíc se po skončení zápasu pustilo do rvačky všech jedenadvacet aktérů. Nakonec ale sudí celou situaci uklidnil a možná žádné postihy třeba nebudou. V úvodní půlhodině hýřili aktivitou spíše hosté, do vážnější situace se ale nemohli dostat a náznaky akcí vždy zastavila skvělá obrana belgického celku.

V první vážnější příležitosti se ocitl deset minut před přestávkou Cyriac, jeho hlavička ale vskutku letěla těsně vedle pravé tyče. Na druhé straně přešel přes tři hráče Ivica Iliev a dral se do zakončení, ovšem na poslední chvíli byl odstaven a Lutych tak šel do kabin o něco spokojeněji. Po přestávce se tempo hry zvýšilo, hostující obraně dělalo problémy zastavit především rychlonohého Reginala Goreuxe.

A nakonec se na něm po hodině hry vykartoval Gervasio Núňez, který ho na půlce atakoval, i když neměl balón, a sudí mu rázem udělili druhou žlutou a následnou červenou kartu. Čtvrt hodiny před koncem pronikl na kraj vápna Melikson a přihrávkou do pokutového území našel Davida Bitona, který ale před prázdnou brankou nezpracoval a míč šel do zámezí. Hosté poté sice ještě tlačili, jenže vysloužili si spíše žluté karty a v závěru neudrželi emoce, potyčka byla opravdu naprosto zbytečná.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Poloci fuj !!! Lutych výhra 1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra domácich.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Standard neni moc ve forme a hral to co mu stacilo no, kam by se hnali

Reagovat
smazaný uživatel

jeste aby nepostoupili Wisla pokazde hrala v 10 bylo to predem domluvene polaci meli postoupit Hannover to napravi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele