základní skupiny - skupina B, 3. kolo
20.10.2011 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Standard Lutych - Vorskla Poltava 0:0

Lutych nedokázal i přes nespočet šancí vyzrát na Poltavu a po bezbrankové remíze se tak bude muset být i nadále na pozoru. Vorskla si zapsala premiérový bod, i tak ale zůstává beznadějně poslední.

Utkání mělo poklidný rozjezd. Jako první pálil na domácí straně Cyriac, jeho pokus ale mířil pouze nad branku. Odpověď přišla z kopaček Kryvošejenka, ani on ovšem nedokázal zamířit mezi tři tyče. Lutych ale dával postupem času najevo, kdo se ujme dirigentské taktovky.

Další příležitost měl po Pocognoliho centru Van Damme, jeho pokus z bezprostřední blízkosti se ale do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nevešel. V centru dění byl především agilní Cyriac, který měl během krátké doby hned dvě nadějné šance. Nejprve nedokázal do branky nasměrovat Seijasův roh, o pár okamžiků později potom pro změnu ztroskotal na pohotovém Dolganskijovi.

A ten samý hráč měl příležitost i do třetice. Tentokrát napřáhl z úctyhodných 25 metrů, Dolganskij ovšem i při této střele parádně zasáhl a svůj tým podržel. Před odchodem do kabin tak mohlo nečekaně udeřit na opačné straně. Příležitost měl Krasnoperov, z dobré pozice ale nemířil přesně.

Druhá polovina pokračovala v nastaveném trendu. Buyensův pokus zastavil obětavým zákrokem Krasnoperov, Seijasův pokus zase zastavil Dolganskij. Lutych měl jednoznačně navrch. Biaův pokus se neujal a ovoce kýžené ovoce nepřinesla ani spolupráce střídajícího Gonzálese s Cyriacem.

Hostující tlak i nadále narůstal. Cyriacům projektil, ale přesvědčivý Dolganskij udržel, dobíhající Kanu se tak k dorážce nedostal. Na druhé straně vyslal ojedinělý pozdrav Januzi, neprověřený Bolat se však zaskočit nenechal. V úplném závěru mohl rozhodnout smolař Cyriac, ale ani z této situace nedokázal hostujícího strážce svatyně překonat.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Poslední šance pro Poltavu jak si alespoň trochu napravit reputaci v EL.Tady si dovolím tipnout remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

X2

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinská liga je s belgickou srovnatelná, ale tady budou rozhodovat pohárové zkušenosti - 2:0 pro domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšel mi tip na remízu a k tobě baslegu,tys musel spadnou z hodně velké výšky!Lutych určitě je lepší jak Vorskla,ale ne jak Šachtar nebo D.Kyjev.Takže tu nepiš takový ...čky.

Reagovat
paver

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že třeba i Anderlecht by proti Dynamu nebo Šachťaru neměl nárok.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně neměl,jistě každý zápas je jiný viz třeba AS Řím vs Slovan,ale papírově na nás žádný tým z Belgie nemá,určitě ne na D.Kyjev,Šachtar a M.Charkov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele