základní skupiny - skupina I, 3. kolo
20.10.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Celtic FC 1:1

Celtic Glasgow v těžké základní skupině ještě vyhrát nedokázal, ovšem už podruhé v řadě bodoval a určitě si dokázal, že i se soupeři z Itálie, Francie či Španělska může držet krok. Po remíze s italským Udinese, kdy svěřencům trenéra Neila Lennona chybělo k vítězství pár minut, dokázali srovnat stav v Rennes a vybojovali proto svůj druhý bod ve skupině. Oba protivníci ale v boji o postup do další fáze ztratili.

Vedoucí Udinese má na kontě sedm bodů a suverénně vede svou skupinu, druhé Atlético se čtyřmi body i přes neúspěch drží druhou pozici. Rennes doposud též nedokázalo ještě vyhrát a domácí remíza s papírově nejslabším celkem skupiny se mu určitě nehodí. Přitom domácí se dostali do vedení už po půl hodině hry zásluhou kuriózní vlastní trefy Cha Du-Ri, jenže dvacet minut před závěrečným hvizdem vyrovnával Joe Ledley.

Do první šance zápasu se propracovali hosté, ale s ranou Ki Sung-Yuenga si s přehledem poradil gólman Benoit Costil. Po necelé čtvrthodině začali přebírat taktovku hry domácí. Zpočátku hrozili hlavně ze standardek, ovšem hlavičkující Kader Mangane mířil po přímém volném kopu vedle levé tyče, následná hlavička Youssoufa Hadžiho po rohovém kopu Victora Wanyamy šla příliš vysoko, tedy nad horní tyčku.

Pak se sice opět ozvali hosté a chvilku tvořili hru, avšak přesně po půl hodině museli spolknout hořkou pilulku. Po dlouhém výkopu brankáře Costila si vsítil naprosto neskutečný vlastní gól Du-Ri. Balón se totiž dostal až těsně před vápno a korejský obránce chtěl přihrávkou z první nahrát gólmanovi Fraseru Foersterovi, ten však stál na druhé noze a balón pomalu a jistě zapadl přímo k tyči - 1:0.

Od této chvíle se hrálo velice vyrovnaně a i vyložené šance se na obou stranách střídali, více se ovšem musel předci jen vyznamenat gólman Forster. Zelenobílí se dočkali vyrovnání v 70. minutě, kdy po přímém volném kopu Charlieho Mulgrewa z pravé strany se balón posadil na hlavu Ledleymu, který byl otočen k brance zády, ovšem z deseti metrů všechny přehodil a míč skončil ve vzdálenějším rohu - 1:1.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com, goalsarena.org

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1..1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra Rennes v handicapu

Reagovat
cristiano.K.

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, solidní kurz na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic opět zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zas tak nezklamal nejhorší ale je si nechat dát červenou nebo vlastence

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost jen tak dál THE HOOPS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele