základní skupiny - skupina D, 3. kolo
20.10.2011 21:05 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sporting CP - FC Vaslui 2:0

Sporting dokázal vyzrát i na nevyzpytatelnou Vaslui a po třech zápasech tak zůstává stoprocentní, čímž si v podstatě již zajistil vstupenku do další fáze. Rumunský celek bude muset o postup ještě tvrdě bojovat.

Sporting začal, tak jak se na domácí celek sluší a patří. Již v první minutě měl skvělou střeleckou pozici Fernández, jeho pokus ale naštěstí pro hosty zastavil obětavý Pavlović. Dalekonosným pokusem to zkoušel i Schaars, mezi tři tyče ovšem zamířit nedokázal.

Další možnost měl na kontě Capel, jeho ránu však podobně jako v případě Fernándeze hostující obrana zablokovala. Vaslui byla bezradná, což jasně dokumentoval tvrdý zákrok Pavloviče na unikajícího Capela. Tlak domácích pokračoval i nadále. Z dálky znovu napřáhl Fernández, do prostoru ohraničeného třemi tyčemi se mu však zacílit nepodařilo.

Rumunské naděje potom definitivně odvála 38. minuta. Wesley zbytečně poslal k zemi Pereiru a sudí Turpin mu bez váhání ukázal červený kartónek. Zelenobílí početní převahu vzápětí zúročili. Fernández našel Evalda, a ten ke vzdálenější tyči překonal Černiauskase - 1:0.

Po obrátce mohl přidat pojistku Schaars, jeho pokus si ale cestu do sítě nenašel. Tlak Sportingu byl enormní a bylo tak jen otázkou času, kdy se začnou měnit čísla na ukazateli skóre. To se ještě nepovedlo v 57. minutě po střele Pereirinhy, která orazítkovala pouze břevno hostující svatyně.

Po hodině hry pálil Carrillo, ani jeho střela však domácím tolik potřebné uklidnění nepřinesla. To se však změnilo v sedmdesáté minutě. Do další příležitosti se dostal aktivní Fernández a bývalý hráč Villarrealu se tentokrát nemýlil a zvýšil na 2:0. Poslední možnost měl sedm minut před koncem Schaars, branku ale minul.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
FC Porto FC

Jestli budou hrát stejně jako proti Laziu tak si Vaslui odveze výprask

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting jasna 1..tip 1..3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
vanGomm

Vaslui už 2x remizovali (Lazio,Curych).Mohli by už mít jak se říká vybráno.Navíc Sporting má určitou kvalitu,která by měla na Vaslui stačit.Tip proto za 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na 1 mi přijde dost nízký, na druhou stranu taky čekám bezproblémovou výhru Sportingu - 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Over 2,5. Sporting letos jede a Ricky van Wolfswinkel dnes navýší svoje střelecké konto. Tip 4:0, 4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele