předkola - 1. předkolo - 1. zápasy
30.06.2011 19:00 CET
3 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Spartak zvládol prvý zápas na výbornú

Prvý zápas 1. predkola Európskej ligy zvládol Spartak Trnava víťazne v pomere 3:0. Súper z Čiernej Hory si tak teda odnáša domov prehru rozdielom triedy. Jednou nohou v druhom predkole, kde víťaza tohto súboja čaká FK Tirana, je tak slovenský klub.

Domáci začali aktívnejšie, vo 4. minúte zahrával priamy kop Ciprys a brankár hostí musel loptu vytlačiť na roh. Zeta mala na kopačkách nepresnosti, aktívnejší bol tím trénera Hoftycha. V 14. minúte prišla ďalšia šanca; po odrazených loptách a zmätkoch v šestnástke sa pred brankárom ocitol Gross, ale napokon z toho bol ofsajd. O dve minúty napriahol Ciprys a našiel Procházku. Ten však tiež nepochodil, vo veľkej šanci brankára neprekonal. Následne neuspel ani Bernáth. V prvej polovici prvého polčasu mal šancu aj Koné, obranu vzvŕtal, ale gólman loptu zo siete nelovil. Po polhodine sa však už oslavovalo. Machovec pálil do vápna, loptu vrátil Petráš a Koné otvoril skóre - 1:0. Onedlho sa konečne k slovu dostali aj hostia. Najprv robil záver Skuletič, po odrazenej lopte pálil Petroviči do brvna. V závere polčasu ešte zahrozil Božovič, keď loptu nadvihol Machovec. Tá však šla nad a prvý polčas skončil rozdielom jedného gólu pre andelov.

Hneď v úvode druhéh dejstva sa v šanci ocitol Tomaček, ale po peknej akcii len napálil do Ivanoviča. O minútu sa však už skóre menilo po druhýkrát. Center domácich sa dostal ku Kaščákovi a ten z prvej aj vďaka teču zvýšil na 2:0. V 55. minúte mohol byť stav opäť zmenený. Peknú akciu predviedol Koné, ale napokon nezakončil. Pred hodinou hry vystrašil Rašku Skuletič, po rohu aj Kneževič. Hostia preberali iniciatívu, ale šancu mal aj Procházka. Po narážačke so Sabom lopta ale v sieti neskončila. Zhruba pätnásť minút pred koncom mal možnosť na skórovanie aj Tomaček, Ivanovič chytil. V 80. minúte strieľal Procházka, aj Koné, stav sa nemenil. Až do následnej minúty. Po priammo kope presne trafil Tomaček a upravil na konečných 3:0. Hostia už prestali hrať, Spartak kontroloval záver a zalsúžene zvíťazil 3:0. Pred odvetou si tak vypracoval sľubný náskok.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (18)

Přidat komentář
m0rientes9

1:1

Reagovat
Benjani

Hoftychovo první soutěžní zápas v novým působišti přinese vítězství!!!

2:0(Kone,Tomaček)

Reagovat
nemanja

dobrý tip

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Trnava doma zvladne...tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
naheCZ

3:1

Reagovat
naheCZ

já věděl že gól nedostanou sakra skoro jsem se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Spartask Trnava musí doma uhrát co se dá, panč odveta v Černé Hoře bude náročná. Jsu tedy zvědav, jak začně své působení v klubu trenér Hoftych. Osobně mu přeju úspěch. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Trnava doma uspěje ale max o gól, tip 2:1

Reagovat
Shevchenko

Spartak

Reagovat
smazaný uživatel

Trnava vypadne ve 3.předkole.

Reagovat
smazaný uživatel

fantastický úspěch a dávali to na STV3 aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

nedávali....a už ani nič nebudú....stv3 skončila

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas ešte mohli dať, no nestalo sa tak a od polnoci Trojka už nevysiela

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré vykročení ... Hoftych

Reagovat
smazaný uživatel

cože TRNAVA musíj hrát 1.předkolo to jsem nevěděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele