předkola - 3. předkolo - odvety
04.08.2011 18:45 CET
0 : 2
(?:?)
Stadión:
Showgrounds, Sligo
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda té domácí remízy,ale výhodou je,že neprohra Vorskly(a bezbranková remíza) znamená pro Vorsklu postup.Rád bych Vorsklu viděl ve 4.předkole a kdoví,možná i v tabulkách EL...Vorskla už byla ve 4.předkole,ale tehdy jsem se mohl vymluvit na to,že dostala Benficu,nechtěl bych vzpomínat na to,že můj oblíbený tým vypadl se Sligo Rovers...

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Po bezbrankové remíze v Poltavě se Sligo pokusí doma vstřelit gól a postoupit. Můj tip 1 : 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Sligo Rovers se v odvetě na Showgrounds otvírá jedinečná šance postupu do 4. předkola EL!!! Dosažený výsledek z prvního zápasu dává velkou naději, kterou bude potřeba podpořit maximálním úsilím, aby se to nakonec povedlo. Soupeř je ale velmi těžký, očekávám tedy velmi tuhý boj. Tip 2:1.

SLIGO ROVERS !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bohužel pro Sligo Rovers nevyšlo. Škoda, nedá se nic dělat a zase za rok to zkusit!!!

SLIGO ROVERS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bary72 jseš debil!Viděl jsi zápas?!Vorskla mohla vyhrát 5:0 a Sligo nemělo sebemenší náznak ke vstřelení golu.Ukrajinský fotbal je jinde jak ten irský!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc dobře vím, že kluboý fotbal v Irsku je na jiné úrovni než na Ukrajině. Prostě přeju irským týmům, na tom není nic špatného. A urážet se tady rovněž nemá smysl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele