základní skupiny - skupina L, 1. kolo
15.09.2011 21:45 CET
1 : 2
(1:2)
Stadión:
UPC-Arena, Graz

Reportáž

SK Sturm Graz - Lokomotiv Moskva 1:2

Sturm Graz se sice dostal v souboji s Lokomotivem Moskva do brzkého vedení, ruský celek však utkání díky dvěma rychlým trefám během dvou minut utkání otočil a odváží si z Rakouska cenné tři body.

Začátek utkání byl kvůli světlicím o plných čtyřicet minut odložen, a když už se konečně začalo hrát, tak domácí jakoby se viděli ještě v šatně. Glušakov našel přesným křižným pasem Maicona, ten neváhal a vypálil, trefil však jen dobře postaveného Čavlina. Ve čtrnácté minutě se pak Sturm z ničeho nic ujal vedení. Po přihrávce od Wolfa mířil Szabics přesně - 1:0.

Hostující celek se ale nevzdal a investované úsilí se mu pak vyplatilo těsně před půlhodinou hry. Nejprve rozehrával ve 28. minutě rohový kop Šiškin, na míč si nejvýše vyskočil Obinna a srovnal na 1:1. Neuběhla však ani jedna minuta a už domácí prohrávali. Glušakov utaženou střelou napálil břevno a odražený míč do sítě dopravil pohotový Syčev - 1:2.

Po změně stran už měli hostující hráči utkání plně pod kontrolu. Zvýšit vedení mohl Zapater, jeho střelu však za svá záda Čavlin nepustil. Další příležitost měl na svém kontě opět Glušakov, ale on ani vzápětí Caicedo nedokázali skvělého Čavlina překonat. Práci měl přece jen i na druhé straně Guilherme, ale Weber nemohl brazilského brankáře překonat. Lokomotiv tak vkročil do Evropské ligy vítězně.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

lokomotiv se v poslední době rozjel v lize a tak se postará o výtězství

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Veselac

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

02 je jistota

Reagovat
ronaldik

Neví někdo, proč se zpožďuje?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele