základní skupiny - skupina L, 6. kolo
14.12.2011 21:05 CET
1 : 3
(0:2)
Stadión:
UPC-Arena, Graz

Reportáž

Atény vyhrály ve Sturmu, propad se zastavil

Nepříznivou sérii zavrhli i hráči AEK Atény, kteří se po výhře ve Sturmu na svého protivníka se třemi body na kontě dotáhli. Právě skupina L patřila k těm skupinám, kde se vytvářel jeden překvapivý výsledek za druhým.

AEK začalo s cílem rozloučit se pozitivním výsledkem hodně nadějně. Jako první mohl otevřít skóre Guerreiro, celou situaci ovšem vyřešil byť s mírnými potížemi Čavlina. Hostující čekání ale nakonec nemělo dlouhého trvání. Guerreiro se tentokrát ukázal pro změnu jako nahrávač a Manolas balón bezpečně uklidil - 0:1.

Ten samý hráč mohl přidat pro změnu hlavou další branku, mířil ale nepřesně. O to více mohli hráči aténského celku litovat o pár minut později. K zajímavé ráně se dostal Bodul, naštěstí pro Řeky mají mezi tyčemi spolehlivého Konstantopoulose.

Jak se to dělá, ukázal spoluhráčům dvě minuty před koncem prvního poločasu Burns, který se letos prosadil poprvé. Australský mladík ovšem nastupuje jen výhradně, a tak není něco podobného zase až tak velkým překvapením.

Domácí se snažili dělat, co mohli, nic jim to ale nebylo platné. Konečné vystřízlivění potom dorazilo čtrnáct minut před koncem zásluhou Klonaridise - 0:3. V závěru se již nic podstatného neodehrávalo, oba celky jakoby byly spokojení s tím, co dokázaly.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon jedna vyhra AEK,ale neverim tomu.

Reagovat
jewix

Není o co hrát...v lize se daří, tady se asi hlavně nezranit a soustředit se na Řecko.Stejně tak k tomu můžou přistoupit Rakušani, takže třeba i plichta bez branek.

Reagovat
paver

remíza

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
jewix

3-1 pro AEK FC a končíme na třetím místě!!!! a kdo je Viktor Klonan?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze tak .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele jsem první kdo hlasoval v anketě jestli se plzňi podaří vyřadit schalke

každopádně budu přát schalke protože za ně hraje kyriakos papadopulos.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele