základní skupiny - skupina A, 1. kolo
15.09.2011 19:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Shamrock Rovers - Rubin Kazaň 0:3

Kazaň si v Irsku s chutí zastřílela a do tabulky si tak připisuje první tři body. Shamrock dokázal s ruským celkem držet krok pouze do třetí minuty, kdy se do střelecké listiny zapsal Martins. Rubin se pak zásluhou Noboy a Karadenize prosadil ještě dvakrát.

Ještě, než se pohárovými boji neprověřený domácí celek stačil na trávníku rozkoukat, tak inkasoval. Již ve třetí minutě našel Karadeniz přesným pasem Martinse, a ten ač balón ideálně netrefil, tak přesto poslal svůj tým do vedení - 0:1. O chvíli později měl Martins po Valdezově posunutí další šanci, tentokrát však nedokázal zamířit do černého. Potom zahrozili také domácí, ale O'Donell pálil nepřesně.

Potom zahrozili také domácí, ale O'Donell pálil nepřesně. Ve 36. minutě pak Sives fauloval v pokutovém území Martinse a sudí Szabo okamžitě nařídil penaltu. K té se postavil sebevědomý Valdez, ale Thompson jeho pokus vystihl a definitivně pak míč odklidil do bezpečí Murray. Při odchodu do kabin tak na ukazateli skóre svítilo pro Shamrock velmi příznivé skóre.

Ještě větší radost pak domácí asi měli z vynuceného střídání Martinse, na jehož místě se ve druhé půli objevil Bystrov. Dobrá nálada však svěřencům Michaela O'Neilla dlouho nevydržela. V padesáté první minutě našel novic Bystrov na hranici vápna volného Nobou, jenž neváhal a z první vymetl šibenici - 0:2. Irský šampion ale mohl vzápětí odpovědět. Finn posunul na Twigga, tomu se ovšem do cesty postavil Ryžikov a z nadějné příležitosti tak rázem nic nebylo.

Definitivně rozhodnuto pak bylo po hodině hry. Natcho našel parádní přihrávkou Karadenize, který se role zakončovatele chopil s bravurou - 0:3. Domácí si i tentokrát zajistili možnost bleskové odpovědi. Navas srazil k zemi Twigga a sudí Szabo opět ukázal na značku pokutového kopu. Míč si přinesl O'Donell, ale svým pokusem pouze napodobil Valdeze a nechal vyniknout Ryžikova, jenž si tak připisuje čisté konto.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Shamrock prekvapive postoupil pres Partizan...Kazan bude tezky orisek..tip 02...0:0,0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kazan

Reagovat
smazaný uživatel

kazan už se zlepšuje sté mizérie v lize a tak v pohodě vyhrají . muj tip : 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by Kazaň měla vyhrát - 0:2

Reagovat
staimy

Shamrock slaví úspěch, ale nezmohl se ani na jednu výhru. Díky 2 remízám a penaltě v prodloužení se i tak dostal dál. Žádná změna se konat nebude ani dnes Shamrock nevyhraje a pokusí se uválčit remízu, která mu ale těsně unikne. Tip 0:2.

Reagovat
Veselac

Kazaň Iry podcení a odjede s bezbrankovou remízou, tip: 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slaby klub v EL snad jeste nebyl, budu jim strasne moc fandit

Reagovat
smazaný uživatel

V skupine su najvacsim favoritom rozhodne anglicania a da sa ocakavat, ze o druhu postupovu priecku sa teda pobije v lige nepresvedciva Rubin s greckym PAOK. Iri po heroickom vykone vybojovali postup do skupiny no naviac sa podla mna nezmozu, Rubin dobre vie, ze pripadna strata bodov proti outsiderovi skupiny by sa v konecnom zuctovani nemusela vyplatit: 1 - 15% X - 25% 2 - 60%

Reagovat
tulen

dnes asi najviac prajem Shamrocku. do nich Hoops, budem optimista a tipnem 1:0

Reagovat
tulen
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele