základní skupiny - skupina A, 4. kolo
03.11.2011 19:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

Shamrock Rovers - PAOK Soluň 1:3

PAOK Soluň v Dublinu bez větších potíží porazil Shamrock Rovers 3:1. Rozhodnuto bylo už v prvním poločas, který Řekové vyhráli 3:0. Čestný úspěch zaznamenali srdnatě bojující domácí krátce po změně stran.

Shamrock přitom začal aktivně, ve 2. minutě vypustil jedovatou střelu z 25 metrů Turner, ale Chalkias byl na místě. V 8. minutě se poprvé měnilo skóre, Veirinha našel Salpingidise a ten překonal vybíhajícího Thompsona - 0:1. V dalších minutách gólman Thompson své mužstvo skvělými zákroky několikrát podržel, ale v 35. minutě kapituloval podruhé, Fotakis střelou do levého horního rohu zvýšil na 0:2. O tři minuty později se Salpingidis trefil podruhé v utkání, když zblízka proměnil pas Georgiadise z pravé strany - 0:3.

V 51. minutě Shamrock Rovers snížil na 1:3, když přímý kop Dennehyho proletěl kolem brankáře Chalkiase a zatřepotal se v síti. PAOK měl v průběhu druhého poločasu příležitosti navýšit vedení, nejblíže byl Vierinha, ale trefil tyč. I tak se můžou hosté radovat, tři body je výrazně přiblížily do vyřazovací fáze Evropské ligy.

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

,musime!!!

Reagovat
paver

Strašně bych přál Shamrocku výhru což asi nevyjde ale remízu by uhrát mohli.

Reagovat
patrikhm

Jasná remíza!!

Reagovat
Kepy_FCB

2

PAOK

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
jewix

doufejme alespoň v 0-1!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Shamrock by byl každý bod ve skupině úspěch, ale kvalita je na straně hostů, takže 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych irskýmu týmu premiérovej bod ve skupině EL a věřím, že při troše štěstí se jim to povede...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej zápas, přeju domácám aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele