základní skupiny - skupina A, 2. kolo
29.09.2011 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Rubin Kazaň - PAOK Soluň 2:2

První zápas čtvrtečního menu Evropské ligy obstarali hráči Kazaně a PAOKu a bylo se na co dívat. Krásný fotbal plný šancí vyústil v konečnou remízu 2:2. Více spokojeni budou hosté, kteří ještě deset minut před koncem prohrávali.

Začátek utkání byl víceméně opatrný, více ze hry měli domácí, ale nic podstatného se až do gólového okamžiku neudálo. Skóre se poprvé změnilo ve 22. minutě a do vedení šli tak trochu překvapivě hosté. Georgiadis si udělal s obranou Kazaně co chtěl a přesnou přihrávkou na malé pokutové území vybídl ke skórování Athanasiadise - 0:1 pro PAOK. Kazaň následně přidala plyn a snažila se o co nejrychlejší odpověď.

Po půlhodině hry se jí naskytla velmi dobrá příležitost, míč v šestnáctce propadl, ale nikdo z domácích jej nedopravil do sítě. Za chvíli pálil z přímého kopu Karadeniz, ovšem minul cíl. Na sklonku prvního poločasu nebezpečně střílel Kasajev a brankář Kresič musel vyrážet.

Začátek druhého poločasu byl zcela v režii domácích, Kazaň si vytvořila drtivý nápor, který nemohl skončit jinak než vyrovnávací trefou. Ještě, než se tak stalo, došlo k obrovskému závaru a ani Valdez, ani Karadeniz nepropasírovali míč za záda Kresiče. Brankou neskončil ani přímák Natcha, jeho střela šla do branky, ale jeden z bránících hráčů Soluně ji odhlavičkoval.

V 52. minutě už se domácí dočkali, Kazaň si znovu vytvořila obrovský nápor, na jehož konci byla pumelenice, kterou těsně před brankářem tečoval Valdéz - 1:1. Rubin byl najednou na koni a pokračoval v ofenzívě, Karadeniz znovu pálil vedle. V 66. minutě se domácím podařil obrat, Kuzminovu pohotovou střelu Kresič vyrazil jen před Dyadyuna, který už neměl problém skórovat - 2:1 pro Rubin Kazaň.

To ale v zápase nebylo všechno, PAOK nesložil zbraně a deset minut před koncem znovu změnil skóre. Obrana Kazaně nechala na zadní tyči úplně osamoceného Fotakise, jenž využil přesného centru Etta a hlavičkou srovnal na 2:2. Rubin se nehodlal s remízou smířit a opět, jako několikrát v zápase, si vytvořil velký nápor. Noboa ale z otočky pálil vedle. Stav utkání už se nezměnil a oba celky si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
paver

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1,prekvapime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jewix

Tipnu si 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady si dam ze padnou presne dva goly (3,5)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele