základní skupiny - skupina L, 6. kolo
14.12.2011 21:05 CET
5 : 3
(2:1)

Reportáž

Naděje Železničářů byly marné, z Belgie si odváží pět branek

Anderlecht nezůstal svým předchozím výkonům nic dlužný ani v utkání s Lokomotivem, který si z Belgie odváží na cestu hned pět kousků. Fialky tak končí své putování v základní skupině Evropské ligy bez ztráty kytičky, spokojeni však mohou být nakonec i Železničáři.

Domácí začali hodni své dosavadní úspěšnosti a hned od úvodu se na Amelčanka doslova zastřeloval. Dalekonosnými pokusy to zkoušel nejprve Gillet, po něm i Suárezm ani jednomu z nich se však strážce hostující svatyně překonat nepodařilo.

Krátce po dvaceti minutách hry se už ale hosté radovali. Torbinskij skvělým pasem oslovil Ignatjeva, a ten už poté nemohl zaváhat - 0:1. Za chvíli mohl znásobit vedení Glušakov a mohly mu být i některé narážky k ničemu, škoda.

Ještě do poločasu pak Belgičané dvěma slepenými brankami utkání otočili. Nejprve se v pokutovém území dostal k balónu Kljestan a křižnou střelou překonal Amelčanka - 1:1. Hned o pár minutek dále navíc napřáhl Fernando a další povedenou střelou otočil skóre - 2:1.

I po krátkém oddychu kontrolovali průběh zápasu jen domácí, kteří měli po celou dobu značně více ze hry. Definitivně jasno poté bylo po šedesáti minutách. Ještě chviličku předtím přidal uklidňující třetí trefu Wasilewski a hned záhy konečně zamířil do černého i Suárez - 4:1.

O zajímavé zvraty však nebyla nouze ani nadále. Kouyaté srazil v pokutovém území Ignatjeva a sudí Bebek ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Syčev a přesnou ranou zadělal na drama, které se ovšem nakonec nekonalo. Amelčanko tentokrát chyboval a Gillet měl již snadný úkol - 5:2. Ani to však ještě nebyl konec. Minutu před závěrečným hvizdem pečetil skóre opět Syčev - 5:3.

Autor: Jiří Vojík / gazeta.ru, soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
paver

remíza

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

zapas uplne o nicem

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál Mareček?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele