předkola - 3. předkolo - 1. zápasy
28.07.2011 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fulham by mel bez problemu dokracet az do zakladni faze...tip 2..1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stadion Hrvatski vitezovi v Dugopolje nedaleko Splitu zavítá v rámci 3. předkola EL Fulham FC ze slavné Premier League!!! Pro místní to bude svátek, určitě je vyprodáno. Symbolické je, že i konkurenční Hajduk má soupeře z PL.

RNK Split je v EL nováčkem a rozhodně se nečeká, že by mohl výrazněji soupeře překvapit. Bude určitě nepříjemným soupeřem, bojovným a zároveň technickým, ale přeci jen kvalita Fulhamu FC je o patro výše. Záleží také jako sestavu nasadí do 1. zápasu manager Jol. Uvidíme tedy, jak to v tomto atraktivní zápase dopadne, podaří se RNK Split soupeře znejistět, či to bude snadná záležitost Cottagers? V zápase jsem neutrální. Tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

No já si vzpomenu na remízu na Faerských ostrovech, kterou předvedl Fulham v prvním kole a husí kůže mi naskakuje ještě teď. Vůbec bych se nedivil, kdyby totéž uhráli i Chorvati a možná i jednobranková výhra by se mohla povést.

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fulham si snad dela srandu..teda nepochybuji o tom ze by nepostoupil..ale nedat opet gol venku a uhrat jen 0:0? no nevim nevim...doma to snad bude lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Odveta 1:1 a vyřazení Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham FC si tímto výsledkem zbytečně zahrává, i když nepochybuji, že to v domácí odvetě s přehledem vyhraje. Ale pro RNK Split je to úspěch!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele