základní skupiny - skupina C, 3. kolo
20.10.2011 21:05 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Rapid Bukurešť - Legia Varšava 0:1

Polská Legia dokázala vyhrát v Rumunsku, ke třem bodům jí stačila jediná branka. Celý zápas se odehrával v poklidném tempu, o výhře hostí rozhodl dvacet minut před koncem Miroslav Radovič.

První pohlednou šanci si vypracoval Daniel Pancu, po patnácti minutách hry se tento domácí útočník snažil prosadit pravačkou, jeho střela šla ale těsně nad bránu hostujícího Dušana Kuciaka. Hosté byli ze začátku nervóznějším týmem, častěji se uchylovali k faulům a z nich následně rezultovaly šance domácích.

Aktivní Pancu se snažil vstřelit první gól zápasu ve dvacáté minutě, tentokrát ale byl brankář Kuciak na svém místě. Za hosty se pokoušel o to samé záložník Radovič, ani on ale neuspěl. Napodobit ho chtěl spoluhráč ze středové formace Ariel Borysiuk, který ale našel jen rukavice brankáře Dumitrua.

Hra se uklidnila, domácí ale museli po půlhodině hry střídat, zraněného Mihaie nahradil Andrade Teixeira. Záložník Ciprian Deac se zkoušel prosadit chytrou střelou, ale obrana si s jeho akcí nakonec poradila a tak se oba týmy rozešly do šaten za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase pokračovali oba týmy ve stejném tempu, hosté se tlačili více před domácí branku, jež hájil již v prvním poločase skvělý Dumitru. Střídající Andrade Teixeira v padesáté minutě vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře Kuciaka, svou střelou zpoza obránce mu ale příliš starostí nepřidělal.

Po střídání na každé straně střílel nebezpečně záložník Miroslav Radovič, tentokrát ale ještě štěstí neměl. To mu už ale nechybělo o tři minuty později, kdy poslal svůj tým do vedení. Ariel Borysiuk našel spoluhráče skvělým centrem a Radovič skvěle umístěnou hlavičkou stanovil průběžné skóre zápasu na 1:0 pro hosty z Polska.

Domácí záložník Ciprian Deac se snažil vyrovnat, s jeho snahou ale zásadně nesouhlasila obrana hostí a stav se neměnil. A protože skóre vydrželo až do závěrečného hvizdu rozhodčího, Legia si odváží z Rumunska cenné tři body.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
patrikhm

1:1 přece...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO ! Legia skvele Kuciak

Reagovat
smazaný uživatel

výborně legia

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele