základní skupiny - skupina C, 5. kolo
30.11.2011 21:05 CET
1 : 3
(1:3)

Reportáž

Rapid Bukurešť - Hapoel Tel-Aviv 1:3

V nic neřešícím zápase skupiny C, kde už je o posupujících již rozhodnuto, porazil izraelský Hapoel Tel-Aviv, dosud poslední tým tabulky, venku rumunský Rapid Bukurešť 3:1 a odpoutal se ze dna tabulky, kam poslal právě svého soupeře. Utkání přitom nebylo nezajímavé, nabídlo například tři penalty.

Nejen výkon domácích, ale i celková návštěva v Bukurešti nebyla v žádném případě hodná zápasu Evropské ligy. Něco kolem čtyř a půl tisícovky přitom již ve 12. minutě přihlíželo tomu, jak Tamuz nacentroval na Igiebora, jenž z blízkosti otevřel skóre utkání. Tamuz pět minut před koncem navýšil vedení na 2:0.

Burca totiž ve vápně fauloval Damariho ve a sudí Zsolt nařídil první pokutový kop. Tamuz poté pravačkou z bílého puntíku nedal domácímu brankáři Comanovi příliš šancí, jak střelu polapit. Ovšem o tři minuty později zazněla píšťalka hlavního rozhodčího znovu. A opět na znamení zahrávání penalty.

Tentokráte si v šestnáctce nedovoleně počínal Kende v souboji s Cássiem. Pokutový kop pak proměnil Deac, hráč, jenž je v Rapidu na hostování ze Schalke. Infarktový závěr poločasu ovšem nekončil. Ve 45. minutě navrátil Hapoelu dvougólový náskok Toama přesnou ránou z malého vápna.

Rapid měl ve druhém dějství míč na kopačkách určitě častěji, jenže z celkem slušně vypracovaných šancí neproměnil ani jednu. Nejblíže k tomu měl v 68. minutě. Zsolt se totiž opravdu činil a po zákroku Fransmana na pronikajícího Deaca znovu nařídil penaltu. Jenže Deac tentokráte neuspěl, vyznamenal se proti němu bývalý gólman PSG Edel.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas o nic, výhra domácích, oba celky mohou posatvit lavičku, ale domácí budou mít menší výhodu publika 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele