základní skupiny - skupina F, 6. kolo
14.12.2011 19:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain výhra nad Bilbaem nepomohla

PSG splnilo svojí povinnost a před vlastními fanoušky porazilo již jistého lídra skupiny z Bilbaa 4:2. I když se na tři body pořádně nadřelo. Jenže ani ty jim nakonec nebyly nic platné. Salzburg totiž zvládl zápas na půdě Slovanu Bratislava a po vítězství 3:1 se díky vstřelené brance na půdě pařížského celku raduje z postupu.

Domácí do utkání nevstoupili příliš dobře, byť ještě do poločasu skóre otočili. Teprve devatenáctiletý mladý obránce Aurtenetxe si naskočil u bližší tyči na centr z rohového kopu od Lópeze a hlavou pod břevno zavěsil. Ve 21. minutě ovšem dokázal vyrovnat Pastore a těsně před obrátkou skóroval i Bodmer.

Nejprve Nene našel ze standardky Bahebecka, který sklepl míč krásně pro úplně volného Pastoreho a ten z blízkosti v pohodě zacílil. V druhé brance PSG měl rovněž prsty Nene. Jeho parádní a hlavně přesný centr dokázal hlavou velice zvláštním způsobem usměrnit obloučkem ke vzdálenější tyči Bodmer a poslal svůj tým do vedení.

Poločasový výsledek z Bratislavy, na kterém byli svěřenci trenéra Antoine Kombouarého, na nějž je mimochodem poslední dobou vyvíjen velký tlak i co se týče přestupových spekulací nových možných trenérů, závislí, jim hrál do karet. Slovan dokázal hrát se Salzburgem 2:2. Kdyby se mělo po prvním dějství postupovat, druhé místo by urvalo právě PSG.

Deset minut po přestávce však Athletic znovu soupeři zatopil. López se s ničím nemazal, napřáhl z pětadvaceti metrů a svou dělovku umístil přesně do šibenice Douchezovy brány. Dlouho se domácí nemohli prosadit. Ale jak je to u nich poslední dobou zvyklostí, sudí jsou k jejich týmu přístupnější co se týče nařizování penalt.

Jenže tu z 84. minuty Nene neproměnil. Naštěstí pro ně naděje ještě žily, o pár chvil později si totiž do vlastní sítě vrazil míč hostující Iňigo Perez. V závěru pak rozhodčí Jug odpískal ještě jeden pokutový kop a ten už navrátilec do sestavy Hoarau již proměnil. Bohužel konečný výsledek ze Slovenska nechal Park princů zahatit do smutečního.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

PSG bude muset bodovat...tip 1... 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

P ───▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀████▄ ──▄██▀████████▄─────────────▀▀████─▀██▄ ─▀██▄▄██████████████████▄▄▄─────────▄██▀ ───▀█████████████████████████▄────▄██▀ ─────▀████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█████████▄▄██▀ ───────▀███▄──────────────▀██████▀ ─────────▀██████▄─────────▄████▀ ────────────▀█████▄▄▄▄▄▄▄███▀ ─────────

────────────────▀███▄███▀

───────────────────▀█▀

G

vyhraje:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ve vyhru Atletika

Reagovat
smazaný uživatel

bilbao o nic nehraje, jasna jedna, desetkrat podrzena

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě PSG na výhru prostě nemá. tip 0

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao vzhra celu UEFA

Reagovat
diastan

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.PSG je ale stejně odkázané na případnou pomoc od Slovanu Bratislava.Takže maji celkem špatnou situaci,ale při nedávné vzpomínce na Lyon a Marseille by to zas až tak zlé být nemuselo.

Reagovat
paver

výhra domácích

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Parížu nepomôže ani výhra, výsledok tipujem 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

pa pa PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele