základní skupiny - skupina A, 1. kolo
15.09.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

PAOK Soluň - Tottenham Hotspur 0:0

Nezkušená sestava Tottenhamu dokázala na horké řecké půdě vybojovat cenný bod. Svěřenci Harryho Redknappa dlouho drželi se zkušenějším domácím celkem krok, v závěru pak při nich stálo i štěstí, neboť Ivić napálil břevno, ještě předtím zahodil penaltu Lino.

Po úvodním oťukání začali mít mírně navrch hostující mladíci, kteří se mohli dostat do vedení již v patnácté minutě. Po spolupráci s Livermorem se do zakončení dostal Falgue, ten se ještě vyhnul brankáři, ale následnou střelu dokázal z brankové čáry vykopnout kapitán Contreras.V dalším průběhu začali hnát diváci své miláčky hlasitě dopředu, výsledkem toho byla střela Vierinha, ten ale trefil pouze dobře načasovaný blok Čorluky.

Ve 28. minutě se hosté dožadovali po zákroku Contrerase na Kanea penalty, ale píšťalka sudího Mažiče zůstala němá. Po půlhodině hry pak na druhé straně Cudicini srazil ve vzájemném souboji Athanasiadise a hlavní arbitr tentokrát nařídil pokutový kop. K míči se postavil Lino, ale k udivení všech nedokázal poslat svůj tým do vedení. V závěru prvního dějství ještě pálil ze standardky Pavlyuchenko, mezi tři tyče však zamířit nedokázal.

Po přestávce začali domácí výrazně lépe. Salpingidis obelstil Cudiciniho, před dobíhajícím Fotakisem ale stihl včas zakročit Livermore. Na druhé straně měl po Pavlyuchenkově pasu příležitost Falque, z dobré pozice ovšem pálil těsně vedle branky. Hra se přelévala ze strany na stranu. PAOK mohl poslat do vedení Salpingidis, z hranice penaltového puntíku ale nepochopitelně selhal.

Publikum pak ještě více nabudil Garcia, ani ten však nedokázal zacílit do prostoru ohraničeného třemi tyčemi. Svěřenci zkušeného kouče Lászlóa Bölöniho pak po menším oddychu znovu zahrozili v úplném závěru. Nejprve pálil Vierinha, pozorný Cudicini si však s jeho střelou poradil. O pár minutek později Vierinha pro změnu centroval, na míč si počkal Ivić, ale z bezprostřední blízkosti trefuje pouze tyč hostující svatyně.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 02..1:1,1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Verim svemu PAOKu,jinak ani nemuzu,1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jewix

Těžkej soupeř pro PAOK, tak snad urve aspoň bod...a teď šeptem "ikdyž doma by snad mohli i tři"

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham ma poslední dobou krizi ale i tak solun porazí . muj tip : 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
staimy

Spurs jsou určitě favority, ovšem manažer Redknapp nepovolal opory týmu jako jsou Modrić, Parker či Bale a dává šanci hráčům, který si příliš v sezóně ješte neodbyli a mholi by se tak opakovat výkon s Hearts doma. Pokud se nahrádníci Spurs neukáží bude to velmi těžký zápas pro hosty a domácí určitě nejsou bez šance.

Reagovat
Veselac

domácí jsou doma silní, Spurs přijeli s "béčkem". vychází z toho remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Greci prehrali v lige dost smolne v Ergotelise, ked este 5.minut pred koncom viedli 0-1, napriek tomu ze mali vyluceneho hraca - nakoniec to vsak nestacilo ani na bod. Naopak Spurs po dvoch jednoznacnych prehrach od podla mojho nazoru 2 najvacsich aspirantov na titul v Premier League, zabodovali naplno na ihrisku po 3 kolach neporazeneho Wolverhamptonu a tak by mali byt pred tymto subojom lepsie naladeni....Myslim si vsak, ze rozhodnutie managera Redknappa nechat doma podstatnu cast klucovych hracov bude na ihrisku poriadne citit, ked k tomu naviac priratame skvelych greckych fanusikov a burlivu atmosferu, ktora na stadione PAOK pravidelne panuje vychadza mi to : 1 - 35% X - 40% 2 - 25%

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 to si vsaďte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi ukaž tiket, že to máš!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no,prohrál sem. Ale když Paok nedal pentli

Reagovat
smazaný uživatel

doufam žě nastopí dos santos

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám

Reagovat
tulen

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo sestavu ?

Reagovat
smazaný uživatel

PAOK dokáže, že řecké týmy nejsou na ústupu!

Pro mě 1

Reagovat
smazaný uživatel

velká škoda, chyběl tomu jen gól jinak PAOK dřeli na krev. atmosféra jako vždy neuvěřitelná, forza PAOKARA!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele