základní skupiny - skupina K, 5. kolo
01.12.2011 19:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Wisla si výhrou v Odense uchovala naději na postup

Wisla Krakov veze z Odense tři body a dokázala tak doslova za pět minut dvanáct odvrátit patovou situaci. Polský celek však nemá zdaleka vyhráno, nejenže potřebuje za dva týdny porazit Twente, k tomu ale musí spoléhat i na zaváhání třetího Fulhamu, jenž má bod k dobru.

Hosté vstoupili do utkání lépe, vytvářeli si územní převahu a bylo jen otázkou času, kdy se dokáží prosadit. Jako první to zkoušel Kirm, střelou z vápna ale nedokázal zacílit do prostoru ohraničeného třemi tyčemi.

Po čtvrthodině hry muselo udělat Odense vynucenou změnu v defenzivě, zraněného Høegha nahradil Reginiussen. A ještě než se stačila pozměněná obrana rozkoukat, tak rázem inkasovala. Gargula našel nabíhajícího Britona, který se přesně umístěnou střelou k tyči nemýlil - 0:1.

Hned o několik minut později navíc polský šampión udeřil podruhé. Malecki zachoval pevné nervy a povedenou ranou přidal důležitou pojistku - 0:2. A hned vzápětí mohlo být již definitivně jasno, ale Briton tentokrát na Toppela nevyzrál.

O přestávce se však zřejmě v domácí šatně udál pořádný vítr, jinak si totiž nelze nástup Boldklubu vysvětlit. Netrvalo ani pět minut a domácí se postarali o dramatickou zápletku. Z úhlu napřáhl Rasmus Jensen a zadělal Wisle na pořádně horký závěr - 1:2.

Odense chtělo za každou cenu srovnat krok, dlouho si ovšem nemohlo žádnou příležitost vypracovat, naopak to byli znovu Krakovští, kdo mohl přidat další branku. A svoji druhou branku v utkání mohl zaznamenat starý známý Briton, z celé akce však vyšel nakonec vítězně stejně jako v předchozím případě Toppel.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-

Reagovat
smazaný uživatel

*0-2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, podle mě je polská liga hodně špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je pouze úroveň Tvých znalostí o Polské lize hodně špatná...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Polska liga špatna neni Lech dosahl semifinale v EL porazil Man. C a tento rok je na řadě Legia uvidime co uděla Plzen no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele