základní skupiny - skupina K, 2. kolo
29.09.2011 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Odense Boldklub - Fulham FC 0:2

Fulham splnil povinnost a z Odense si odváží cenné tři body. Svěřenci Martina Jola se nemohli proti pozorné defenzivě dlouho prosadit, střelecké trápení protrhl až těsně před přestávkou Johnson. Stejný hráč potom v závěru uzavřel na konečných 0:2.

První náznak šance si vypracovali domácí, ale střela Kadriiho si cestu mezi tři tyče nenašla. Potom už o sobě začali dávat vědět především Cottagers. Po spolupráci Kasamiho s Dempseym musel na poslední chvíli zachraňovat domácí tým od pohromy Wessels. Připomněl se i bývalý hráč ManUnited Djemba-Djemba, s jehož utěšenou ranou měl Schwarzer plné ruce práce.

O chvíli později se po Johanssonově pasu položil kamerunský reprezentant do akrobatického zakončení, ale tentokrát pro změnu nedokázal vůbec zamířit mezi tři tyče. To byly pro Odense na dlouhou dobu jediné pozitivní momenty. Těsně před půlhodinou hry mohl po kooperaci Senderose s Johnsonem otevřít skóre Dempsey, tomu se ale na poslední chvíli položil do střely obětavý Reginiussen.

Aktivní Dempsey měl prsty téměř ve všech nebezpečných situacích Fulhamu. Nejprve zakončoval po Američanově rohu Hangeland, tomu ovšem v radosti zamezil parádní zákrok Wesselse. Ve 36. minutě už ale spolupráce Dempseyho s Johnsonem přinesla kýžené ovoce a dopřála FFC tolik očekávaný uklidňující gól - 0:1. První dějství potom uzavřela šance Kadriiho, který však podobně jako v úvodu nedokázal Schwarzera výrazněji ohrozit.

Po obrátce se znovu ukázal Djemba-Djemba, ani napotřetí ale nedovedl prolomit hostující hráz jménem Mark Schwarzer. Podobně dopadl na druhé straně i Duff, jehož ránu pro změnu zpacifikoval Wessels. Potom se hrálo bez nějakých výraznějších příležitostí na obou stranách a k vidění byly především časté fauly, které jako v případě Falla vedly dokonce k předčasnému odchodu do kabin.

A když nedokázal nabídnutou šanci zužitkovat ani náhradník Utaka, tak začínalo být čím dál tím více jasné, že si hosté do Londýna odvezou cenné vítězství. O tom bylo rozhodnuto dvě minuty před koncem. Johnson si parádně zpracoval dlouhý míč a střelou podél Wesselse zvýšil na 0:2. V úplném závěru mohl zaznamenat alespoň čestný úspěch Traoré, ani jemu však nebylo přáno, a tak jeho tým vyšel pro dnešek střelecky naprázdno.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
paver

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
rickroll

We won away!

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehrál Grygera?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele