předkola - 4. předkolo - 1. zápasy
18.08.2011 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Metalist musí takovéto soupeře bez problémů porážet.Chtěl bych zase vidět Metalist min. v tabulkách.Tady to bude jasná výhra 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X 0:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinský fotbal zatím v Evropě prezentuje Dynamo Kyjev a hlavně Šachtar Doněck, který se svojí kolonií brazilský fotbalistů předvádí hezký fotbal podložený výsledky. Podobnou cestou se vydal i Metalist Kharkov a v kádru má hned šest argentinců a tři brazilce. Již minulá sezóná v domácí lize ukázala, že je to dobrá volba a Kharkov do poslední chvíle proháněl Dynamo Kyjev na druhé příčce ligy. Ani letos vedení nezahálelo a mezi nejzvučnější posily patří José Ernesto Sosa, kterého si budete pamatovat z působení v Bayernu Mnichov. Z argentinské ligy poté přišlo duo hráčů za 11 miliónú eur a investice se zatím vyplácí na výbornou. Jonathan Cristaldo jako útočník ve 14 zápasech zaznamenal sedm branek a tvořivý záložník Sebastian Blanco z Lanusu přichází jako velká hvězda ze svého klubu. To jsou tedy další tři hráčí, kteří by měli do konceptu týmu zapadnout. Kharkov v šesti zápasech domácí ligy neprohál a bod si odvezl i z horké půdy Dynama Kyjev. Střelecky zatím exceluje kapitán a největší hvězda týmu brazilec Cleiton Xavier, který skóroval již pětkrát. Těží pak především ze spolupráce s krajanem Taisonem, jehož rychlé nohy a číslo 77 jsou na hřišti nepřehlédnutelné. Do ofenzivy k nim přičteme ještě druhého nejlepšího střelce ukrajinské ligy v minulé sezóně Marko Deviche a je jasné, že právě útok má značnou kvalitu a soupeř se na něj bude muset dát pozor. Na nepříjemnou ukrajinskou půdu přijede francouzské Sochaux, které aktuálně opustil český útočník Svěrkoš. Sochaux již po minulé sezóně není tím celkem ze spodní poloviny tabulky. Loni totiž celek překvapil možná i sám sebe a díky skvělému pátému místu si letos zahraje v Evropské lize. Přesto lavičku již opustil Francis Gillot a nahradil ho bosenský trenér Mehmed Baždravič, fanouškům Ligue 1 známý z působení v Grenoblu. Velkou zásluhu na tom měl Marvin Martin, který byl jednou z hlavních hvězd Ligue 1 a výrazně přispěl k tomu, že se provinční Sochaux dostalo do pohárové Evropy. Třiadvacetiletý záložník však prohlásil, že chce tým opustit a zamířit do většího celku. O 23letého ofenzivního záložníka má aktuálně kromě Liverpoolu zájem také Arsenal a uvidí se, jak se bude celá situace vyvíjet, protože případný zájemnce by Martina nerad viděl v pohárově Evropě, aby s ním mohl počítat. Tým už jinak aktuálně opustili Boukary Dramé, Václav Svěrkoš, Geoffrey Tulasne, Matthieu Dreyer, Ivan Stevanović, Nicolas Maurice-Belay nebo třeba stoper Faty. Změny v kádru tak byly poměrně značné a navíc stále ještě hrozí odchod hvězd Martina a střelce Maiga o kterého se zajímá Newcastle. To by byl po odchodu dalšího patnáctigólového střelce Ideye Browna do Dynama Kyjev znamenalo totální rozpad obávané útočné dvojice z minulého ročníku. Francouzskému týmu tak v souboji s Kharkovem příliš na Ukrajině nevěřím a pohárového nováčka čeká rozhodně náročná premiéra.

Druh sázky: Sólo sázka | Tip: Metalist Kharkov | Vklad: 8 bodů na kurz 2.3 | Místo: Metalist Stadium, Kharkov

Datum a čas: 18.08.2011 20:30:00 | Sport: Fotbal | Soutěž: Evropská liga předkolo | Tipér: tipmatch

Nejvýhodnější kurs: Nordicbet

zdroj: www.tipmatchtip.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele