základní skupiny - skupina G, 3. kolo
20.10.2011 19:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

Malmö FF - Metalist Charkov 1:4

Malmö nedokázalo ani v početní převaze vyzrát na Metalist Charkov a i po třetím hracím dnu zůstává bez bodu poslední. Ukrajinský celek tak zůstává se sedmi body na první příčce, ale ještě zdaleka nic jistého nemá.

Malmö začalo lépe. V páté minutě se ke střele zpoza vápna dostal Figueiredo, jeho projektil si ovšem cestu mezi tři tyče nenašel. Další příležitost MFF měl na kontě Mutavdžić, ani jeho však hostující svatyni neohrozila. To už se nedalo tvrdit na druhé straně při pokusu Sosy, Dahlin byl ale připraven.

Aktivní nástup domácích přinesl své ovoce ve 22. minutě. Volný přímý kop rozehrál Ranégie, k míči se na úrovni penalty dostal Hamad a pohotově zakončil - 1:0. Zpátky do utkání se Metalist snažil dostat Sosa, jeho pokus ovšem zamířil nad branku.

Po půlhodině hry se argentinský středopolař ukázal v roli nahrávače a jeho chytrou pobídku dopravil do sítě Cristaldo - 1:1. O chvíli později ale ten samý hráč nevybíravým zákrokem srazil k zemi Janssona a sudí Aydinus mu za to bez váhání ukázal červenou kartu. I přes početní oslabení se však hosté zásluhou Fininha ujali vedení - 1:2.

Malmö mohlo srovnat krok deset minut po začátku druhé půle. Rohový kop rozehrál Figueiredo, na balón si vyskočil Jansson, v tísni ovšem zamířil pouze do břevna. Definitivně rozhodnuto potom bylo v 57. minutě. Xaview rozehrál roh přesně na hlavu Edmana, a ten zavěsil - 1:3.

Domácí se ani v dalším průběhu na nic převratného nezmohli, hru měli i nadále pod kontrolou hráči Metalistu. Konečnou podobu potom dostal výsledek v sedmdesáté čtvrté minutě. Z pokutového území se ke střele protlačil Dević a umístěnou ranou k pravé tyči uzavřel na 1:4.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Malmo je podle mě bez šance.Charkov je mnohem silnější venku a nějaký švédský tým mu nebude dělat potíže tudíž tipuji vítězství o 2 až 3 goly.

Reagovat
paver

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Cristaldo, Dević

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tady je hodne dulezity za Malmo behem tydne nastupuje ke 4. !!! zapasu v rade v lize odehrali domaci zapasy 13. 15. 17. vsechny vyhrali 1-0 nicmene ted proti Charkovu se uz na nic nezmuzou, budou bud tak hotovy a nebo nastoupi nezkuseni hraci v kazdem pripade to nevidim jinak nez 2... (0:2)

Reagovat
smazaný uživatel

0:3. Charkov jde jasně za postupem.

Reagovat
smazaný uživatel

Charkov jde za postupem

Reagovat
smazaný uživatel

Charkov jde za postupem zvlášť když AZ jen remizovalo proti A.Vídeň...

Reagovat
smazaný uživatel

Charkov je letos hodně silny , cekam ze letos to dotahne daleko !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dát v desíti lidech tři góly, to je skutečně pozoruhodné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele